Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!

Traieu-me d´aquí!
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: DIARI DEL GREG
Traductor: David Nel·lo
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!:

Noves aventures de Diari del Greg!
En Greg torna a tenir problemes. A les parets de l'escola han aparegut unes pintades i ell és el principal sospitós. El més estrany, però, és que és innocent, o almenys una mica. Per sort, una nevada inesperada anul·la les classes i en Greg es deslliura del càstig. O no del tot, perquè hi ha cap càstig pitjor que quedar-se atrapat a casa amb la família durant les vacances?
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!

Gràcies a la sèrie Diari del Greg, Jeff Kinney és el número 1 a les llistes de best-sellers del New York Times i el guanyador sis vegades del Nickelodeon Kids’ Choice Award. El Jeff ha sigut nominat per la revista Times com una de les 100 persones més influents del món. També és el creador de Pop­tropica, que la revista Times va esmentar com un dels 50 millors webs. Va passar la seva infantesa a la zona de Washington DC i va mudar-se a Nova An...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-730-3 | Codi: 174876 | Format: 14 x 20,2 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: DIARI DEL GREG | Traductor: David Nel·lo | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!, de Jeff Kinney

Potser els adults no coneixen aquesta saga, però si coneixeu nens que tinguin uns 11 anys segurament estaran familiaritzats amb les peripècies d’en Greg, un personatge creat per l’escriptor i dibuixant nord-americà Jeff Kinney, que gràcies a aquesta col·lecció ha tingut un gran èxit.

Si no el coneixeu, us en faig cinc cèntims. El Greg és el fill mitjà de la família Heffley. El germà gran, en Rodrick, tortura en Greg, i el germà petit, en Manny, és el nen mimat de la mare. En un aniversari, la mare li regala un diari i en Greg posa per escrit les seves idees i també les seves aventures per molt divertides i exagerades que us semblin.

A Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!, en Greg intenta portar-se bé perquè les festes de Nadal ja arriben i vol que el Pare Noel li porti tots els regals que ha demanat. Tot es complica, però, quan a les parets de l’escola hi apareixen unes pintades i en Greg sembla ser el principal sospitós. Però, realment, en Greg és més o menys innocent. Gràcies a una nevada inesperada s’anul·len les classes i en Greg s’escapa del càstig. O no del tot! Perquè s’ha quedat atrapat a casa amb la família durant les vacances!

L’estil del llibre és el mateix que el dels anteriors volums: amb molt d’humor i adreçat als nens que riuen amb totes les aventures que viu el nostre protagonista. Justament, dels llibres anteriors del diari del Greg, se n’han realitzat tres pel·lícules que s’han estrenat a les pantalles de cinema de Catalunya. Espero que gaudiu d’un llibre molt divertit!

Totes les opinions de Diari del Greg 6. SOS Atrapat en família!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir