Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Diari d´una penjada
Traductor: Maria Ángels Guiu Vidal
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa:

L'esperat segon diari de la Nikki J. Maxwell.
Recepta per a un desastre assegurat: 4 festes, 2 amigues, el noi que t'agrada. Una noia perversa decidida a arruïnar-te la vida. Barreja-ho, obre bé els ulls... Comença l'acció!Estàs convidada a la festa!Digues la teva al bloc de la Nikki diaridunapenjada.blogspot.comConeixes el primer diari de la Nikki?
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa

Rachel Renée Russell ha arribat diverses vegades a la llista de més venuts de The New York Times per la sèrie Diari d'una penjada, que ha venut més de 20 milions d'exemplars a tot el món, i ha estat traduïda a trenta-quatre idiomes. Li agrada treballar amb les seves dues filles, l'Erin i la Nikki, que l'ajuden a escriure i il·lustrar els seus llibres.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-351-0 | Codi: 174471 | Format: 14 x 20,3 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Diari d´una penjada | Traductor: Maria Ángels Guiu Vidal

Blog

Comencen les vacances?? Doncs a llegir Diari d'una penjada 2

La Bibiana és una noia afortunada. Acaba de començar vacances, el curs de sisè queda encara lllluuuuunnnyyyyy, i té per davant gairebé tres mesos de llegir amb llibertat allò que li vingui de gust. En homenatge als nens i nenes lectors i lectores de casa nostra (i demà als nois i noies), us proposem unes lectures per als Nosaltres que teniu festa. Ja veureu que són d’allò més divertides!

Em vaig llegir Diari d’una penjada 2, de la Rachel Renée Russell en un tres i no res. Tot i que no me n’havia llegit la primera part, totes les amigues de la classe me n’havien parlat i tenia ganes de fer-ho. Però com que primer em va arribar el segon ([sic] nota de l’admin: quin enrenou!), doncs m’hi vaig posar.

És la història de la Nikki Maxwell, que ha d’anar a una festa de disfresses i a una altra de Halloween; se li embolica la troca perquè no sap dir que no a ningú i no para de canviar-se de vestit. A més, ella està enamorada d’en Brandon, o sigui que  dir que no encara li resulta més difícil… No us en vull explicar més perquè si no ja no caldria que us la llegíssiu i és una novel·la molt divertida.

Totes les opinions de Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir