Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Dinou vint

Premi de novel·la curta Just M. Casero 2020

Helena Carreras

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de Dinou vint:

El curs dinou vint és un període excepcional per a molts, però encara més per a l'adolescent Cuba i la seva mare.

Durant el curs dinou vint, l’adolescent Cuba i la seva mare Diana senten la necessitat de redactar unes notes íntimes i espontànies per situar-se en un present que les supera. Són una adolescent i una dona que topen i alhora s’emmirallen, en un temps de crisi col·lectiva i de desconcert personal. Les vivències d’un procés polític cada cop més desesperançat, el temporal que arrasa la costa on viuen, la pandèmia i el confinament conviuen amb el descobriment del primer amor, l’afirmació de la pròpia personalitat i alhora amb el carreró sense sortida d’un matrimoni. L’afany de llibertat allunya i acosta mare i filla.

Amb una barreja d’humor maliciós i candor, les pàgines de Dinou vint  arrosseguen el lector, que hi descobreix unes històries, petites o grans, que són també les seves.

“Soc una friqui que llegeix poesia i algun dia passaré dels stories de l’Insta, dels emojis de fades, del puto mòbil i de tot. Ara baixaré a l’entrada de casa i desinfectaré el pom de la porta amb un poema. L’Art és la salvació” (Cuba)

 “Li he d’ensenyar a la Cuba que, abans d’habitar un altre lloc, ha d’estar ben segura que l’omplirà ella sola. O que l’altre no li taparà la llum de la finestra” (Diana)

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
Dinou_Vint.pdf
Descarregar 404,22 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/01/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17879-68-6 | Codi: 10270509 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Dinou vint

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
laurinicar
- 23/03/2021

M'ha encantat! M'he sentit identificada en els pensaments dels personatges, amb tots els seus problemes i alegries del confinament, l'adolescència, la parella... Els canvis de registre lingüístic són molt divertits i tot el llibre passa volant.