Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Dones de futbol

Pròleg de Dolors Ribalta
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Dones de futbol:

Història —i històries— de pioneres, lluitadores, referents i noves estrelles que han construït dins del futbol un espai de dignitat per a les dones.

Moments recents d’impacte com el Mundial de França, que va ser un èxit mediàtic arreu del món, o la victòria del Barça a la Champions, han consolidat un lloc d’interès per al futbol practicat per dones.

Cada vegada hi ha més afició i hi ha més inversió. El futbol professional ja és una opció ferma per als millors clubs femenins d’Europa i els Estats Units, i moltes jugadores comencen a sumar acords publicitaris als contractes esportius. Però la realitat no sempre ha estat tan generosa amb la dona futbolista, que durant dècades ha hagut de lluitar contra insults, prohibicions, masclisme i deixadesa per poder jugar a futbol.

Aquest llibre és un viatge apassionant pels gairebé cent quaranta anys d’història d’un futbol femení que, a Espanya, no va ser reconegut per la Reial Federació Espanyola de Futbol fins a finals del 1980. I tot, amb l’energia de desenes de dones valentes que van obrir camí.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Dones de futbol

© arxiu personal

NATALIA ARROYO CLAVELL (Esplugues de Llobregat, 1986) és una exfutbolista, periodista i entrenadora de futbol catalana. Formada al planter del Futbol Club Barcelona, va debutar amb el RCD Espanyol a la màxima categoria i a la UEFA Women’s Cup, però a causa de diverses lesions es va retirar amb vint‑i‑dos anys. Llicenciada en comunicació audiovisual, va treballar com a redactora de la secció d’esports del diari Ara i va col·laborar en altres mi...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Dones_de_futbol.pdf
Descarregar 1,15 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/01/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2856-9 | Codi: 10289952 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integrades en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Dones de futbol

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir