Grup62
Cómic
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Drila Cocodrila 5. El terra és bava! Aprenc a llegir

Gómez

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 3 a 5 anys
Col·lecció: Primers lectors
Traductor: Grup 62
Nombre de pàgines: 64

Sinopsi de Drila Cocodrila 5. El terra és bava! Aprenc a llegir:

DRILA COCODRILA és una col·lecció de llibres en lletra majúscula per aprendre a llegir protagonitzada per cinc animals peculiars que viuen en un prat molt especial.

La Drila viu amb els seus amics Mapi, Cuc i les Ovelles a Pratverd, un lloc minúscul on succeeixen aventures MAJÚSCULES.

EL TERRA ÉS BAVA, la Drila i el Mapi coneixen la coloma Coloma i creen el seu propi còmic inspirat en el seu joc favorit: el terra és bava, on l'últim a caure a la bava guanya. Que guanyi el millor i que triomfi l'esportivitat!

PER QUÈ ÉS PERFECTE PERQUÈ ES LLANCIN A LLEGIR SOLS?

-Amb 4 vinyetes a cada pàgina i poc text, permet passar de pàgina amb rapidesa, cosa que fa la sensació d'avançar en la lectura, reforça la motivació i evita la frustració dels aprenents de lector. 

-La lletra majúscula és més fàcil de reconèixer pels aprenents de lector.

-Els nens i les nenes de 5 anys ja estan acostumats a veure sèries i pel·lis amb trames complexes i amb un sentit de l'humor molt desenvolupat. Però encara no saben llegir sols. Per això el format en vinyetes els permet entrar en una història amb una trama i un sentit de l'humor ajustats al seu nivell, i alhora fa possible que llegeixin sols amb facilitat.

PER QUÈ ELS ENCANTARAN LES AVENTURES DE LA DRILA I ELS SEUS AMICS?

-En cada llibre, trobaran situacions que s'assemblen molt a les que es poden trobar al pati d'una escola: amistat, baralles, jocs i trampes, gestió de la frustració, descobrir els propis talents...

-La Drila, el Mapi, el Cuc i les ovelles són cinc personatges entranyables i divertidíssims, tots amb una personalitat única que els robarà el cor.

-Se submergiran en un món de diversió, amistat i descobriments mentre aprenen a conèixer-se ells mateixos i l'entorn on viuen.

Cómic
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirDrila Cocodrila 5. El terra és bava! Aprenc a llegir

1

Els llibres amb vinyetes són molt efectius i atractius per a primers lectorspoc text (permet passar de pàgina amb rapidesa), lletra MAJÚSCULA, molt suport d'il·lustració i onomatopeies, però alhora una gran capacitat per desenvolupar trames i gags humorístics.

2

El fet de veure que passen les pàgines amb rapidesa evita la frustració, i fa que comencin a veure els llibres i la lectura com una activitat que els pugui proporcionar diversió i satisfacció.

3

Gómez és una il·lustradora amb un extens recorregut en el panorama de la literatura infantil, sobretot en l'àlbum il·lustrat, amb èxits tan notables com la sèrie Daniela Pirata.

4

Situacions molt reconeixibles per a nens i nenes de 4 a 6 anys, com també per als seus pares i mares, que es veuran reflectits en les històries d'aquests cinc personatges tan peculiars.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/05/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-838-4 | Codi: 10345121 | Format: 15 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Primers lectors | Traductor: Grup 62

Totes les opinions de Drila Cocodrila 5. El terra és bava! Aprenc a llegir

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir