Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El Barça davant la crisi del segle

Temàtica: Actualitat
Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 104

Sinopsi de El Barça davant la crisi del segle:

«El club blaugrana ha arribat exhaust a l’era de la pandèmia, víctima d’una dècada amb una gestió que ha passat de ser deficient a temerària, i que ha tingut un epíleg aquests darrers cinc anys que es pot qualificar de delirant sense por de ser titllat d’exagerat».

La crisi històrica que està vivint el FC Barcelona mereixia una reflexió que posés les coses a lloc. El perquè d’una decadència tan accelerada i destructiva, situada en el context de més de cent vint anys d’història.

Per què el Barça és més que un club, quins són els seus valors i el seu ADN, o el futur que l’espera dins de la indústria de l’esport mundial són alguns dels temes que es tracten en aquest assaig intens i contundent de la mà de Roger Vinton, un perfil anònim amb una legió de seguidors, que sempre treu a la llum el que s’amaga rere les versions oficials.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El Barça davant la crisi del segle

Roger Vinton va aparèixer per al gran públic a començaments de l’any 2012 a través dels articles que va començar a publicar al blog rogervinton.org. L’objectiu que hi havia era mostrar una visió alternativa de la realitat, posant en dubte la versió que oferien els grans mitjans de comunicació. Ben aviat, el blog es va convertir en un referent i va ser recomanat per bona part dels «opinadors» estrella del país. Cinc anys després va publicar el ...

Llegir-ne més

Altres llibres de Roger Vinton

Continguts extra

Fragment
El_Barca_davant_la_crisi_del_segle.pdf
Descarregar 249,76 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/02/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-316-9 | Codi: 10274789 | Format: 11,5 x 18 cm. | Tinta: Integrada en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: L'ANCORA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Barça davant la crisi del segle

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir