Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El bolígraf de tinta verda

Eloy Moreno

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Mercè Santaularia Campillo
Nombre de pàgines: 392

Sinopsi de El bolígraf de tinta verda:

Aquesta és la història d?un home que va ser capaç de fer realitat el que cada nit imaginava.
Algú pot viure en 445 m2 durant la resta de la seva vida?Segurament sí, segurament vosaltres coneixeu molta gent així. Persones que es desplacen per una cel·la sense ser presoneres; que s'aixequen cada dia sabent que tot serà igual que ahir, igual que demà, persones que, tot i estar vives, se senten mortes.Aquesta és la història d'un home que va ser capaç de fer realitat el que cada nit imaginava sota els llençols: començar de cap i de nou. I ho va fer, però el preu que va pagar va ser massa alt.Però si de veritat voleu saber quin és l'argument de la novel·la, mireu el vostre canell esquerre: allà hi és tot.Aquesta novel·la no ha estat guardonada amb cap premi literari conegut, ni tan sols amb cap de desconegut. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1418-0 | Codi: 383075 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Mercè Santaularia Campillo

Blog

El bolígraf de tinta verda, d'Eloy Moreno

L’Eloy Moreno va recórrer un camí molt llarg amb el seu llibre sota el braç fins que aquest va acabar a una llibreria. I és gràcies a la seva tenacitat que ha caigut a les meves mans. Ja feia temps que El bolígraf de tinta verda em cridava l’atenció, tot eren i són bones crítiques, així que un dia, algú (segurament a causa de la meva insistència) me’l va regalar.

Algun cop heu pensat en quants metres quadrats viviu? I no em refereixo només a la vostra llar, sinó a l’espai que ocupeu a la feina, al del bar que sovintegeu, al del vostre mitjà de transport, al de casa dels pares, els sogres o qualsevol altre espai on passeu el temps. Us heu adonat que segurament sempre són, si fa o no fa, els mateixos metres quadrats? Això és el que ens planteja la novel·la. El seu protagonista té una vida com la nostra, de fet podríem ser nosaltres: una dona, un fill, un cotxe i una feina. Però què passa quan amb això no en tens prou? Quan te n’adones de que el que vols no és el que tens? Que al llevar-te cada dia sabràs exactament com transcorrerà…

Tots estarem d’acord que la nostra vida, sobtadament, pot donar un gir. Però el que segurament no sabem, és que a vegades aquest gir pot tenir un preu massa alt. I això és el que li pot passar al protagonista de la nostra història.

No us explicaré l’argument perquè crec que és una d’aquelles novel·les que s’ha de descobrir poc a poc. Una d’aquelles històries amb les quals t’identifiques. Un personatge que podries ser tu o el del teu costat.

L’Eloy Moreno ha estat capaç de plasmar diversos sentiments en aquesta novel·la. M’ha fet riure i m’ha emocionat, però el que sobretot he fet en llegir-la, ha estat reflexionar.

Totes les opinions de El bolígraf de tinta verda

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir