Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Caire Formentera

XX Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Poesia
Col·lecció: Poesia

Sinopsi de El Caire Formentera:

20è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater

"La tensió entre el que és particular i el que és universal, entre el que és íntim o privat i el que és col·lectiu i públic, travessa d'un cap a l'altre El Caire Formentera, un llibre de plena maduresa personal i lírica, dels que saben transmetre l'emoció i, alhora, controlar-ne l'expressió gràcies al domini de l'art del vers. L'interès de cadascun dels poemes, la mestria amb què estan escrits i la manera com s'entrelliguen en un conjunt travat són tres de les raons que van provocar el veredicte unànime del jurat del vintè Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater". (Jordi Cornudella, president del jurat del Premi)

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El Caire Formentera

Carles Rebassa (Palma, 1977) és autor dels llibres de poemes Poema B, Els joves i les vídues (Premi Ausiàs March 2006), Pluja de foc i Sons bruts (Premi Carles Riba 2018), i de la novel·la Eren ells (Premi Pin i Soler i Premi Ciutat de Barcelona 2016). Passat l’estiu publicarà la novel·la Divendres, dissabte, diumenge.

Llegir-ne més

Altres llibres de Poesia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/10/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8064-2 | Codi: 10307735 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Poesia | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Caire Formentera

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir