Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El camí fosc

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 456

Sinopsi de El camí fosc:

Després de l?èxit de vendes d?Aurora boreal i Sang vessada, arriba el tercer crim al Cercle Polar d?Åsa Larsson.
Rebecka Martinsson, l'advocada protagonista de les anteriors novel·les de Larsson, es recupera a la casa familiar de Kiruna del shock patit al final de Sang vessada.Mentrestant, a la inspectora Anna-Maria Mella se li gira feina. En una cabana d'un llac gelat es descobreix el cadàver d'una dona amb evidents signes de tortura i la inspectora sap que necessitarà ajuda. La dona morta era una peça clau d'una companyia minera local amb tentacles arreu del món i Anna-Maria buscarà un advocat que l'ajudi a explicar-se moltes coses. I sap que Rebecka Martinsson és la persona adequada per aquesta feina.Estan a punt de destapar un drama ple de secrets, perversió i crim. Un cas que posarà al descobert una història terrible i trista sobre l'obsessió d'un home, la solitària mort d'una dona i el cor congelat d'un assassí. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de El camí fosc

Åsa Larsson© Orlando Böstrom

Åsa Larsson va néixer a Kiruna l’any 1966, on va passar la infantesa i la joventut; actualment viu a Mariefred. Va estudiar dret a Uppsala i, igual que el seu personatge Rebecka Martinsson, durant algun temps va exercir com a fiscal. El seu debut, Aurora boreal (2009), va rebre el Premi de l’Associació d’Escriptors Suecs de Novel·la Negra a la millor primera novel·la i se’n va fer una pel·lícula. També és autora de Sang vessada (2010), guardon...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1317-6 | Codi: 383008 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Marc Delgado Casanova

Blog

El camí fosc

L’Inna Wattrang, col·laboradora de l’empresa minera Kallis Mining, apareix torturada en una cabana del llac Torneträsk. Quan l’Anna-Maria Mella i els seus companys comencen a investigar la companyia, se n’adonen que darrera una empresa triomfadora, s’amaguen uns quants misteris i potser altres crims sense resoldre.

Torna a haver-hi una mica de sang i molt de misteri. Pistes per no perdre’s ni un sol detall i exercir de detectiu al costat dels seus protagonistes.

Totes les opinions de El camí fosc

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir