Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

El canvi que Catalunya necessita

Pasqual Maragall i Mira

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast

Sinopsi de El canvi que Catalunya necessita:

El punt de partida bàsic d’aquest discurs és el següent: Catalunya és una nació, una comunitat de persones amb consciència de posseir una personalitat històrica diferenciada i amb voluntat de projectar-se cap al futur per mitjà del seu autogovern.

Pasqual Maragall es proposa canviar Catalunya en el mateix sentit que va canviar Barcelona: en el sentit de la justícia i de la qualitat de vida. Per això escriu: “El canvi no és un somni”. I aclareix: “¿Quina és la Catalunya que proposo? Jo vull un país que mobilitzi totes les seves energies, que no desaprofiti cap talent, que estimuli els innovadors i els emprenadors, que miri sempre endavant, que confïi en la seva gent”. El punt de partida bàsic d’aquest discurs és el següent: Catalunya és una nació, una comunitat de persones amb consciència de posseir una personalitat històrica diferenciada i amb voluntat de projectar-se cap al futur per mitjà del seu autogovern. I l’autogovern implica la gestió de les matèries que determinen de manera directa la qualitat de vida dels ciutadans: sanitat, ensenyament, pensions, infraestructuras, ordenació del territori, cultura, seguretat…, així com el control dels recursos propis.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/12/1999 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6780-3 | Codi: 10029626 | Format: 16 x 0,7 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de El canvi que Catalunya necessita

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir