Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El cau del conill

Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de El cau del conill:

Premi Josep Pla 2011
Les partides de tenis al migdia, les demostracions de popularitat a la tribuna del Barça, els vermuts al Turó Park i les tardes de compres a l'Illa Diagonal: aquesta és la plàcida existència que l'empresari Amadeu Conill va haver de sacrificar l'estiu de l'any 2007 per salvar la seva empresa i la seva pròpia vida.El cau del conill relata les tribulacions d'un prohom de la burgesia barcelonina en caiguda lliure. La primera novel·la de Cristian Segura descriu amb ironia els dilemes existencials i les misèries humanes que afronta el protagonista i la seva família, el clan dels Conill. L'obra s'emmiralla en altres retrats literaris de la societat catalana, potser el més evident L'auca del senyor Esteve. Però més que d'un relleu generacional o de la transformació d'una societat, El cau del conill és la història d'una era que finalitza a ritme de màquina; de la màquina de la globalització. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El cau del conill

Cristian Segura (Barcelona, 1978) és periodista. Durant setze anys ha escrit per a diaris i setmanaris de Barcelona i Madrid. Entre el 2003 i el 2010 va exercir la seva professió a Berlín i a Pequín. La seva primera novel·la, El cau del conill,  va ser guardonada amb el Premi Josep Pla 2011.

Llegir-ne més

Altres llibres de Cristian Segura

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Josep Pla Guanyador Edició 2011 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-191-2 | Codi: 383016 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L'ANCORA

Totes les opinions de El cau del conill

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir