Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El club de les pel·lícules de la Meryl Streep

Mia March

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de El club de les pel·lícules de la Meryl Streep:

De "Memòries d'Àrica" a "Els ponts de Madison", la vida de quatre dones canvia decisivament amb la filmografia de Meryl Streep
«- Memòries d'Àfrica és la meva pel·lícula preferida de tots elstemps -va dir la Lolly-. Hi va haver tantes frases que em van impactarla primera vegada que no creia que fos capaç de tornar-la a veure. Peròara sí.Mentre començava la reverent narració de la Meryl Streep, "Jo teniauna granja a l'Àfrica", tothom va callar, amb els ulls enganxats a lapantalla».Pot una pel·lícula canviar les nostres vides?Una acollidora caseta d'hostes a la costa de Maine i quatredones amb el cor profundament ferit. Fins que un club de cinema de laMeryl Streep fa que la Isabel, la June, la Kat i la Lolly comparteixinsecrets fins a la matinada, es replantegin les seves vides i retrobinl'amor i l'amistat que creien haver perdut.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1564-4 | Codi: 383177 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

El club de les pel·lícules de Meryl Streep, de Mia March

La Mireia s’ha llegit El club de les pel·lícules de la Meryl Streep, de Mia March, i ens el ressenya per tots Nosaltres:

El club de les pel·lícules de la Meryl Streep, de Mia March, és una novel·la que aborda la vida d’una família desestructurada per una tragèdia que va succeir durant un cap d’any terrible… Al cap de bastant temps, els membres de la família aconsegueixen unir-se de nou -ho direm així per no explicar gaire cosa- gràcies a la Meryl Streep. Sona estrany, però si: els personatges que ha anat encarnant aquesta estrella de Hollywood (des de Memòries d’Àfrica fins a El diable vesteix de Prada, passant per Kramer contra Kramer i Els ponts de Madison) aconsegueixen crear un vincle entre els membres d’aquesta família, que a més, tenen un nou objectiu comú: fer que el poc temps de vida que li queda a la Lolly, la matriarca de la família, sigui el més feliç possible.

És un llibre molt fàcil de llegir. M’ha agradat molt que cada capítol estigui centrat en cada personatge. Tots són dones i durant la novel·la podem viure amb elles els seus records, desitjos, il·lusions, noves experiències… i no us dic res més per no aixafar-vos el llibre! També m’ha agradat molt que totes les dones que envolten la Lolly acabin trobant un nexe d’unió amb ella, sigui quina sigui la circumstància (un marit posant banyes, un fill que busca un pare perdut en el temps,…).

Segurament el que he agraït més del llibre és la fàcil identificació amb absolutament tots els personatges: dones que ronden la trentena i que no disten gaire de mi pel que fa a edat i inquietuds.

Si sou de les meves (o meus), no us perdeu aquest llibre!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de El club de les pel·lícules de la Meryl Streep

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir