Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de El defensor:

En Ramon Colubí: l’advocat que va arriscar la vida per defensar Lluís Companys.

L’agost del 1940, Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya a l’exili, va ser detingut per les forces d’ocupació nazis a França i traslladat a Barcelona per ser jutjat.

Per preparar la seva defensa i seguint un guió preestablert, el règim franquista va destinar un jove militar que havia lluitat a la guerra en el bàndol contrari a Companys. Tot formava part d’un tràmit i semblava que cap circumstància podria alterar el guió de les altes instàncies franquistes, però l’advocat de Companys, en Ramon_de Colubí, no es va resignar a fer el paper que s’esperava d’ell.

Desafiant l’statu quo de l’època i posant en risc la seva vida i la seva carrera, va lluitar fins a l’últim moment per salvar la vida del president, convertint aquesta història en una de les més entranyables i heroiques, alhora que desconegudes, de la guerra i la postguerra civils.

Un militar nacional i conservador va esdevenir, sabent que ho tenia tot a perdre i res a guanyar, l’últim home al servei del president Lluís Companys i Jover.

En l’exhaustiva investigació, Víctor Gay, familiar d’en Colubí, ha descobert fets històrics desconeguts fins ara.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El defensor

© Juan David Galindo Guarín

Víctor Gay Zaragoza (Barcelona, 1982) va escriure amb 26 anys el seu primer llibre, l’assaig Filosofía rebelde, que va ser acollit càlidament per la crítica. El seu segon llibre, 50 libros que cambiarán tu vida, va arribar al número 1 a la llista dels llibres més venuts. És expert en storytelling i com a emprenedor és cofundador de Koerentia, una consultora que desenvolupa aprenentatges que generen persones més enfocades, coherents i productiv...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_defensor.pdf
Descarregar 1,22 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre El defensor

15 d’octubre de 2015 - 75è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/10/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2007-5 | Codi: 10128951 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Aparte a color y b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de El defensor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir