Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El llenguatge de la tendresa

Història d'una infermera
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Actualitat | Testimonis
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de El llenguatge de la tendresa:

Un llibre sobre el fet que ser infermera implica un amor incondicional cap als altres.

Christie Watson va ser infermera durant vint anys, un ofici del qual va aprendre una lliçó fonamental: no es pot tenir cura dels altres sense estimar incondicionalment. A tots ens han cuidat al llarg de la nostra vida i tots nosaltres hem tingut cura d’algú. Tots som infermers perquè tots estimem.
Al llarg del llibre serem al costat de la Christie Watson en la primera nit d'un nadó prematur, l’observarem mentre sosté la mà d'un trasplantat de cor i pulmó i reprimirem les llàgrimes mentre renta els cabells d'un infant greument ferit en un incendi perquè l’olor de fum no colpegi la seva família. Un recorregut per tots els pavellons hospitalaris que ens mostra que la professió d'infermera es defineix per la cura, la compassió i la bondat.

«Fa cinc anys, quan el meu pare s’estava morint, no el vaig cuidar jo, sinó la seva infermera. Observant-la dia i nit vaig entendre l’autèntic poder de la tendresa. La infermeria és molt diferent de la medicina. No pot curar. Però ens va fer a tots nosaltres un regal diferent i, fins i tot, més important: ens va donar dignitat, pau i amor».

Un llibre tendre i honest que ens connecta de ple amb el que ens defineix com a humans: la nostra capacitat d’estimar.

 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El llenguatge de la tendresa

©  Lottie Davies

Christie Watson va ser infermera pediàtrica durant vint anys. Va passar la major part de la seva carrera professional a la unitat de cures intensives pediàtriques en grans hospitals de l’NHS (Servei Nacional de Salut britànic) abans de convertir-se en infermera de reanimació, una feina que consistia en una part de docència i una part de treball en l’equip d’emergències de l’hospital. Ara la Christie fa classes i escriu a temps complet. La seva...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_llenguatge_de_la_tendresa.pdf
Descarregar 1,17 M
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/09/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2412-7 | Codi: 10224760 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El llenguatge de la tendresa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir