Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El llibre de les emocions

Històries que et connecten amb la vida
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de El llibre de les emocions:

El llibre de les emocions és un recull d'històries reals explicades per alguns dels molts oients i seguidors de Gaspar Hernàndez. Són històries sorprenents, fascinants i corprenedores que, si formessin part d'un llibre de contes o d'una pel·lícula, resultarien inversemblants: algunes, no ens les creuríem. Els pensaments d'una dona colgada sota una allau de neu. Un gos que espera durant uns mesos el seu propietari, que és tancat a la presó. La història d'una mare que explica contes al seu fill que acaba de morir a l'hospital. Un home pràcticament cec que cada dia fa una fotografia de la posta de sol per enviar-la a tots els seus amics cecs. Una dona que voldria haver nascut gata. Una àvia morta que cada nit es continua presentant a la cambra de la néta per explicar-li contes.
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El llibre de les emocions

© @jm_campillo

Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. El 2009 va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la El silenci i va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona pel programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, per la seva «innovació i rigor», en paraules del jurat. També ha escrit les novel·les La terapeuta (2014) i La dona que no sabia plorar (2018), i l’assaig La llibertat interior (2020).

Gaspar Hernàndez é...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/07/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92549-86-3 | Codi: 10030085 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de El llibre de les emocions

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir