Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El llibre i la rosa

Sant Jordi Geronimo Stilton 2012 (edició especial)
Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Geronimo Stilton
Traductor: David Nel·lo
Nombre de pàgines: 48

Sinopsi de El llibre i la rosa:

La primera aventura de Geronimo Stilton a Catalunya!
Un perfum de primavera omplia l'aire: un ventet lleuger em pessigollejava el morro, el sol brillava, una parella de coloms festejava a l'ampit de la finestra del meu despatx i jo... jo sospirava pensant en una misteriosa rosegadora de qui estava completament i perdudament enamorat! Havia de trobar una manera de poder-me distreure'm una mica... Per sort, la meva germana Tea em va portar a la ciutat més alegre del món, Barcelona, a la descoberta de l'extraràtica Festa del Llibre i de la Rosa: la Diada de Sant Jordi! QUI ÉS GERONIMO STILTON? Sóc jo! Sóc un ratolí més aviat distret, amb el cap als núvols... Dirigeixo un diari, però la meva autèntica passió és escriure. Aquí a Ratalona, a l'Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat-sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales... Són històries per llepar-se'n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton! www.estrellapolar.catwww.geronimostilton.cat
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El llibre i la rosa

Nascut a Ratalona (Illa dels Ratolins), Geronimo Stilton és llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona. Ha estat guardonat amb el Premi Ratitzer per un sensacional reportatge, "El misteri del tresor desaparegut". Geronimo ha rebut també el Premi Andersen 2001 com a personatge de l'any. Un dels seus llibres ha gua...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-762-4 | Codi: 174759 | Format: 13,4 x 20,1 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Geronimo Stilton | Traductor: David Nel·lo | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Nosaltres no només llegim… som rosego-redactors i fans d'Stilton!

Si d’alguna cosa podem estar contents aquesta última dècada en el món dels llibres és que, si per una banda han anat apareixent un munt de coses que distreuen la canalla en forma de no-llibre, per una altra han aparegut –afortunadament!- uns quants fenòmens literaris que han deixat aparcades Wii’s, Pléiesteixons i derivats per portar a petits i menys petits a reprendre la lectura com a un hàbit normal, habitual, i sobretot, interessant per als interessats.

I en el podi hi tenim mags amb ulleres, amors adolescents procedents d’Itàlia, bessones que van de tres en tres, i a dalt de tot hi tenim el ratolí més amant dels llibres de la història de la literatura. I si en dubteu, pregunteu a les rates de biblioteca.

És per això que des del Nosaltres estem encantats de poder-vos explicar que Geronimo Stilton treu un nou llibre!

I no només això!! Trrrrrrrrr… TA-DÁ!! La història està situada A CASA NOSTRA!!!

Us sona d’alguna cosa l’escenari per on passeja l’amic Stilton a la coberta del seu nou llibre? Senyeres, una rambla, parades amb llibres… És ben bé que Geronimo camina per Barcelona un 23 d’abril, oi? De fet, al Nosaltres ja us el vam fotografiar durant l’última Diada de Sant Jordi signant llibres a tort i a dret a un munt de criatures! Doncs l’experiència va ser tan positiva que ara ha dedicat un llibre per relatar-ho. I és aquí que ens volem fer eco (mai millor dit) de què ha explicat el propi Geronimo Stilton a la seva pàgina web, que va una mica de bòlid amb aquest nou llibre i per això ha explicat als seguidors del seu blog que “M’heu de perdonar però vaig contraRATllotge”:

Amics i amigues, estic caaaansaaaadíssssssim! I, alhora, molt il·lusionat!

Per què tot plegat? us preguntareu. Doncs perquè demà, dia 2, arriba a les llibreries El llibre i la rosa, la primera aventura de Geronimo Stilton (és a dir, jo mateix!) a Catalunya!!! Estic supervisant personalment que tots els paquets estiguin correctes, que les imatges siguin ultramaques, que els textos hagin quedat ben bé…

Us imagineu la feinada?? Per sort, els amic llibreters m’estan ajudant molt i estic convençut que tot sortirà rodó com un formatge de bola!

Voleu llegir de què va? Esteu impacients???

“Un perfum de primavera omplia l’aire: un ventet lleuger em pessigollejava el morro, el sol brillava, una parella de coloms festejava a l’ampit de la finestra del meu despatx i jo… jo sospirava pensant en una misteriosa rosegadora de qui estava completament i perdudament enamorat! Havia de trobar una manera de poder-me distreure’m una mica… Per sort, la meva germana Tea em va portar a la ciutat més alegre del món, Barcelona, a la descoberta de l’extraràtica Festa del Llibre i de la Rosa: la Diada de Sant Jordi!”

Ah! L’amor!! I la Diada de Sant Jordi! Oi que m’explicareu si teniu ganes de llegir-lo?

Per cert, heu de saber que cada dia estic mes orgullós dels vostres articles! Sou uns rosegadors genials! Paraula d’Stilton!!

Geronimo Stilton

El fet és que tenim un nou Geronimo, i Nosaltres no faltarem a la cita de can Stilton. Farem de rosego-redactors i us explicarem de què va aquest El llibre i la rosa i les aventures d’aquest entranyable periodista de l’Eco del Rosegador.

Doncs això, que Nosaltres ens en farem eco!
Paraula de Rosego-redactors!

Totes les opinions de El llibre i la rosa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir