Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El meu germà es diu Jessica

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Jordi Cussà Balaguer
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de El meu germà es diu Jessica:

El nou llibre crossover de l'autor d'El noi del pitjama de ratlles.

La vida d’en Sam sempre ha estat tranquil·la. És una mica solitari, li costa fer amics i els seus pares, tan atrafegats en l’alta política britànica, sovint el fan sentir invisible. Per sort per a en Sam, el seu germà gran, en Jason, sempre hi és. En Sam adora en Jason: és amable, popular i el millor jugador de futbol que ha vist mai. Però una tarda en Jason reuneix la família per dir-los que fa temps que porta un secret a dins, un secret que els vol explicar. Els pares, en sentir-lo, no en volen saber res i en Sam, simplement, no ho entén. Perquè què has de pensar si el teu germà et diu que és una noia i que sempre s’ha sentit així? Que, de fet, no és el teu germà, sinó... la teva germana.

Escrita amb la sensibilitat, la ironia i la capacitat d’emocionar inconfusibles de l’autor d’El noi del pijama de ratlles, El meu germà es diu Jessica és una novel·la plenament actual, imprescindible per a totes les edats.


«Un relat tan oportú com ple de sensibilitat». Daily Express

«Una història amb tant de cor que pràcticament batega». Irish Independent

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El meu germà es diu Jessica

© Simon Trewin

John Boyne va néixer l’any 1971 a Dublín, Irlanda,  on va estudiar Literatura Anglesa al Trinity College. La seva novel·la El noi del pijama de ratlles es va convertir ràpidament en un best-seller mundial: es va traduir a més de quaranta-cinc llengües, va vendre més de sis milions d’exemplars i va rebre multitud de premis, entre els quals, dues vegades, l’Irish Book Award. També va quedar finalista del prestigiós British Book Award i Miramax e...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Guia didàctica "El meu germà es diu Jessica", John Boyne [material didàctic]. Elaboració: Maria Dolors Añón Folch. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022.
Descarregar 7,19 M
Quadern per a l'alumnat "El meu germà es diu Jessica", John Boyne [material didàctic]. Elaboració: Maria Dolors Añón Folch. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022.
Descarregar 5,37 M
Fragment
El_meu_germa_es_diu_Jessica.pdf
Descarregar 989,08 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/06/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17879-44-0 | Codi: 10259201 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Jordi Cussà Balaguer | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El meu germà es diu Jessica

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir