Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El polonès

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Dolors Udina Abelló
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de El polonès:

El Premi Nobel de Literatura viatja a Catalunya en la seva nova novel·la: un afer sentimental entre un músic polonès i una barcelonina.

El Premi Nobel de Literatura viatja a Catalunya en la seva nova novel·la: un afer sentimental entre un músic polonès i una barcelonina.

¿L'amor és un estat de la ment, un estat de l’ésser, un fenomen, una moda que va quedant relegada als regnes de la història?

Un home i una dona es coneixen a Barcelona gràcies a l’interès comú per la música de Chopin. Witold, un reconegut pianista polonès, viatja a Catalunya per participar en un recital. Un cop acabat el concert, l’amfitriona, Beatriu, el convida a sopar.

La trobada no es desenvolupa amb la tranquil·litat que el músic i la dona esperaven tal com explica de manera sincera, aguda i precisa la protagonista. Les tensions no són només d’ordre sentimental; també hi ha diferències vitals, culturals, sexuals o lingüístiques que marquen el curs de la seva relació.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El polonès

J. M. Coetzee (Ciutat del Cap, 1940) va estudiar ciències informàtiques i filologia a Sud-àfrica i als Estats Units. La seva primera novel·la va ser Dusklands, seguida d'In the Heart of the Country, que va guanyar el premi literari més important de Sud-àfrica, el CNA. És autor també d'Esperant els bàrbars —guardonada amb el CNA, el Geoffrey Faber Memorial Prize i el James Tait Black Memorial Prize—, Vida i època de Michael K (Booker Prize i Pr...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_polones.pdf
Descarregar 553,05 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/05/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8111-3 | Codi: 10322597 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Dolors Udina Abelló

Totes les opinions de El polonès

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir