Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El president ha desaparegut

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 576

Sinopsi de El president ha desaparegut:

El thriller que només podia escriure un president.

Hi ha secrets que només un president pot saber. Hi ha situacions que només un president pot resoldre.
Però hi ha decisions que ni tan sols un president voldria prendre.

La presidència dels Estats Units penja d'un fil. El president, Jonathan Duncan, està a punt de ser destituït i és presa fàcil dels taurons de Washington quan, acorralat per la premsa, qüestionat per l'opinió pública i els seus propis col·laboradors, s'enfronta a una amenaça internacional crucial per al futur dels Estats Units. Sense ningú en qui confiar, el president Duncan haurà de desaparèixer per actuar a l'ombra i posar fora de perill el futur de la nació sabent que, en fer-ho, serà considerat sospitós de complicitat en el major atac que el país hagi sofert en la seva història. Tres dies d'infart en què l'home més buscat del planeta es veurà immers en un joc d'estratègia política sense precedents.

El president ha desaparegut és una combinació explosiva d'intriga i acció, plena de secrets i detalls que només un president pot conèixer. El thriller que només un president podia escriure.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre els autors de El president ha desaparegut

Bill Clinton va ser escollit president dels Estats Units el 1992, un càrrec que va exercir fins a l’any 2001. Després de deixar la Casa Blanca, va crear la Clinton Foundation, una institució que té com a objectiu ajudar a millorar la salut global, augmentar les oportunitats per a dones i nenes, reduir l’obesitat infantil i prevenir malalties, crear oportunitats econòmiques i de creixement i tractar els efectes del canvi climàtic.

És autor de d...

Llegir-ne més
© ©Stephanie Diani photo courtesy of Investigation Discovery

James Patterson va ser guardonat el 2015 amb el Literarian Award de la National Book Foundation pel seu servei excepcional a la comunitat literària nord-americana.

Ostenta el rècord Guinness d’autor amb més números 1 a la llista de més venuts al The New York Times, i les seves obres han venut més de 375 milions d’exemplars arreu del món. Defensor infatigable del poder dels llibres i de la lectura, Patterson va fundar una editorial per a nens i...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/06/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2396-0 | Codi: 10220818 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Jordi Boixadós Bisbal | Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El president ha desaparegut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir