Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El projecte

Editorial: Fanbooks
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de El projecte:

Un thriller juvenil amb una acció trepidant 

El David i l’Aisha són dos alumnes d’institut a qui se’ls encarrega que treballin junts en un projecte per a la classe d’història de l’art. Són molt diferents de caràcter i extracció social i al començament no encaixen gens. Però el projecte de sobte comença a entrellaçar-se amb la vida dels dos protagonistes, i el David descobreix que l’Aisha i la seva família són víctimes d’un xantatge per part de les màfies del barri on ella viu. L’Aisha, per la seva part, intenta salvar els seus i en un acte de valentia posa en marxa una sèrie d’esdeveniments que faran que les seves vides canviïn per sempre i començar potser una relació amb un futur prometedor.

***

- Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és professor d’història i novel·lista. El 2014 va guanyar el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb La rosa entre els llops. El projecte és la seva primera novel·la juvenil.


- A la novel·la apareixen temes de molta actualitat com el bullying o el contrast de cultures, en el típic ambient d’institut, unit a la temàtica del primer amor.


- El text inclou il·lustracions en blanc i negre de les obres d’art que els protagonistes comenten al llarg de la novel·la i que compleixen una funció molt precisa a la història.


- Novel·la narrada alternativament pels dos protagonistes, fet que dóna molt dinamisme a la història.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El projecte

© Arxiu personal de l'autor

Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és traductor i professor. La rosa entre els llops és la seva primera incursió en el món literari.

Llegir-ne més

Per què llegirEl projecte

1

Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és professor d’història i novel·lista. El 2014 va guanyar el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb La rosa entre els llops. El projecte és la seva primera novel·la juvenil.

2

A la novel·la apareixen temes de molta actualitat com el bullying o el contrast de cultures, en el típic ambient d’institut, unit a la temàtica del primer amor.

3

El text inclou il·lustracions en blanc i negre de les obres d’art que els protagonistes comenten al llarg de la novel·la i que compleixen una funció molt precisa a la història.

4

Novel·la narrada alternativament pels dos protagonistes, fet que dona molt dinamisme a la història.

5

Novel·la apta per a llibreries i també per al circuit escolar.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/06/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-10028-15-9 | Codi: 10345535 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània

Totes les opinions de El projecte

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir