Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El quartet d'Alexandria

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Lluís-Anton Baulenas
Nombre de pàgines: 1096

Sinopsi de El quartet d'Alexandria:

Història d'amor i de guerra inoblidable i una de les fites de la ficció anglesa de tots els temps, ara traduïda al català per Lluís-Anton Baulenas.

El quartet d’Alexandria és l’obra mestra i més admirada de Lawrence Durrell. El món sensual i corromput de l’Alexandria dels anys trenta i durant la Segona Guerra Mundial es desplega en quatre novel·les centrades cadascuna en un personatge —Justine, Bathazar, Mountolive i Clea— que projecten interpretacions diferents sobre uns mateixos fets i desafien l’habitual progressió de la novel·la convencional. A l’obertura de Justine, el gris L. G. Darley intenta assumir el final traumàtic de la seva relació amb la glamurosa i enigmàtica Justine Hosnani i inicia així l’exploració d’una intriga sexual i política que es va revelant a poc a poc i que les tres novel·les següents matisen o contradiuen. Amb una prosa de bellesa incontestable, ara traslladada al català per Lluís-Anton Baulenas, Durrell adreça la seva mirada sobre un univers fascinant on bateguen amb contundència les pulsions del sexe, la vida i la mort i que ell mateix va descriure com «una investigació sobre l’amor modern».

La crítica ha dit:

«Veritablement única, i en el seu conjunt, una obra mestra». Jan Morris

«Una de les gran obres de la ficció anglesa». Times

«Valent i descarat... Exuberant i grandiós». Independent

Aquesta obra ha rebut un ajut a l'edició del Ministerio de Cultura y Deporte.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El quartet d'Alexandria

Lawrence Durrell (1912-1990). Nascut a l’Índia, va estudiar a Anglaterra i el 1935 es va traslladar a Corfú amb la seva família —un període que el seu germà Gerald va convertir en ficció a La meva família i altres animals i que ell mateix va descriure a Prospero’s cell—. És autor de les novel·les The black book i la pentalogia The Avignon Quintet, entre d’altres, i de Reflections on a Marine Venus i Bitter Lemons, sobre Rodes i Xipre. La seva ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_quartet_d_Alexandria.pdf
Descarregar 645,46 K

Per què llegirEl quartet d'Alexandria

1

Una simfonia literària, un fresc majestuós de les relacions amoroses i l’Alexandria d’abans de la segona guerra mundial.

2

L’obra que va consagrar Lawrence Durrell i que li va valdre la comparació amb Proust, Faulkner i Joyce.

3

Nova traducció íntegra de Lluís-Anton Baulenas.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/10/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-899-6 | Codi: 10280260 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Lluís-Anton Baulenas | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El quartet d'Alexandria

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir