Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El que et cau dels ulls

Gabriele Picco

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Laia Font Mateu
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de El que et cau dels ulls:

Una faula metropolitana i poètica que parla de l'amor, l'amistat i la imaginació
Fugint d'un secret molt fosc del seu passat, l'Ennio marxa a Nova York, una ciutat immensa i descarnada on començarà a treballar en una agència immobiliària com a venedor de pisos, una feina que no domina i que no encaixa gaire amb la seva personalitat.La Kazuco és una noia japonesa que té una llibreta on dibuixa tot allò que s'imagina i que li agradaria que passés (per exemple, ha dibuixat un globus aerostàtic perquè faci desaparèixer del món la gent que li cau malament). Un dia, la Kazuco perd la seva llibreta i l'Ennio, per casualitat, serà qui la trobarà en un dels pisos que està venent. Fascinat per aquella petita jovia, l'Ennio voldrà trobar la persona que s'amaga darrera d'aquellla llibreta perquè està convençut que amb aquest algú compartirà la manera de veure el món i la sensibilitat davant de les coses. L'Ennio haurà de trobar la Kazuco, la seva ànima bessona, i fer sortir a la llum aquell secret que ha deixat la seva vida marcada per sempre. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1319-0 | Codi: 383055 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Laia Font Mateu

Blog

El que et cau dels ulls

L’Ennio arriba a Nova York des de la seva estimada Itàlia deixant enrere la família i el dolor de la pèrdua del seu germà. Heu de saber, però, que el nostre protagonista té una característica curiosa: té un homenet dins seu que en els moments de nervis… es tira pets! Un altre fet curiós és que l’Ennio es dedica a fotografiar les llàgrimes de la gent a qui veu plorar.

A l’arribar als Estats Units, l’Ennio intenta obrir-se pas a la seva nova ciutat, buscant una feina i un lloc per viure, tasca que no li resulta fàcil ja que, en els moments més inoportuns, els nervis permeten que l’homenet que té dins s’alliberi fent autèntics concerts de sonores flatulències.

Però un dia succeirà un fet que li canviarà la seva vida per sempre. L’Ennio troba una llibreta plena de pensaments i dibuixos que el transportaran a un món fantàstic amb llàgrimes que contenen el passat de tots nosaltres, o nens que, agafats per un ocell, emprenen el vol just després de néixer. A partir d’aleshores el nostre protagonista concentrarà les seves forces a buscar la propietària d’aquell tresor: una noia japonesa amb el nom de Kazuco.

Totes les opinions de El que et cau dels ulls

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir