Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El secret del coratge

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Geronimo Stilton
Traductor: David Nel·lo
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de El secret del coratge:

Fes-te la teva medalla del coratge!
Alguna vegada has tingut por de la foscor? Jo sí, i dels fantasmes, dels espais tancats, etc. Tot això fins que un dia vaig anar a parar a un castell misteriós, a on vaig viure moltíssimes aventures increïbles. Amb l'ajuda dels meus amics, he descobert el SECRET DEL CORATGE!Llegeix el llibre i tu també descobriràs aquest secret. Només llavors podràs fer-te i penjar-te la medalla del coratge de Geronimo Stilton. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El secret del coratge

Nascut a Ratalona (Illa dels Ratolins), Geronimo Stilton és llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona. Ha estat guardonat amb el Premi Ratitzer per un sensacional reportatge, "El misteri del tresor desaparegut". Geronimo ha rebut també el Premi Andersen 2001 com a personatge de l'any. Un dels seus llibres ha gua...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-492-0 | Codi: 174779 | Format: 14 x 20 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Geronimo Stilton | Traductor: David Nel·lo | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Geronimo Stilton ajuda els nens a ser coratjosos. Benvingut sia El secret del coratge!

Amb el coratge i la constància podeu realitzar coses que van més enllà del que és imaginable
Tenzin Gyatso (1935), Dalai Lama del Tíbet

Amb aquesta cita s’acaba El secret del coratge, un dels darrers títols de Geronimo Stilton; dels que va tenir més èxit per Sant Jordi. Ell li dedica A tots els lectors que, com jo, s’han fet valents perquè, quan acabes la lectura del llibre i et planteges una mica de recompte de les coses que et fan por per mirar de superar-les, obtens La medalla del coratge i pots demostrar a tu i als altres que ets valent, valent!

No sé si em creureu si us dic que me l’he llegit tot i m’ho he passat bé, però us garanteixo que ha estat ben bé així. Sí, he volgut llegir un llibre de tapa dura de l’Stilton que no fos un Viatge per veure què és allò que hi troben nens i les nenes, nosaltres tots… Ara ja puc afirmar que, novament, estic agraïda a aquest ratolí! No només està aconseguint que una generació s’enganxi a la lectura, sinó que ara, a més, també fa que assumeixin amb més naturalitat que tenen por i que mirin de trobar fórmules per superar-la. Perquè, és clar, si Geronimo té por (diu que era “més aviat caguetes”), també és lícit que en tinguin ells, oi? I al final, quan s’ha acabat la història, el ratolí ens proposa una sèrie de jocs i fins i tot una obra de teatre! Súpercomplet, vaja!

Siguem sincers, la meva filla ja comença a tenir una edat que l’Stilton li fa mandra, però jo estic encantada d’haver-lo llegit! Ara ja no em fa por ni Nosferatu, el ratpenat, ni l’Angela Merkel! Al cap i a la fi, com diu l’Stilton, qui té por dels abusananos?

Totes les opinions de El secret del coratge

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir