Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El silenci en temps de soroll

L'aventura d'aïlla-se del mon
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Filosofia
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Laura Segarra Vidal
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de El silenci en temps de soroll:

Enmig del soroll de l’era moderna, un assaig narratiu sobre la força del silenci i sobre la importància de construir-nos espais de soledat que ens permetin aïllar-nos del món.

L’aventura, i el plaer, d’aïllar-se del món: «Quan no puc escalar, caminar o navegar lluny del món, li barro el pas. Aprendre a barrar-li el pas al món, a tancar-li la porta, requereix el seu temps. Primer vaig haver d’entendre que la necessitat de silenci és una qüestió primordial, diria que vital. Llavors vaig començar la seva recerca. I allà, al fons, molt al fons, enmig de la cacofonia, dels trànsit de sorolls, dels pensaments, enmig de la música, les màquines, els mòbils, els iPhones, les teles, etc.; allà, molt al fons, hi era, esperant-me. El silenci.»
En aquest assaig narratiu, il·lustrat amb fotografies de diversos artistes, l’autor es planteja tres qüestions: què és el silenci?, on el podem trobar?, per què és més important ara que mai? A partir de les seves experiències com a explorador, com a pare, i com a home de món, Erling Kagge aborda un tema, el silenci, que desafia de manera significativa i poderosa alguns mals dels nostres temps moderns.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El silenci en temps de soroll

© Simon Skreddernes

Erling Kagge és advocat, editor i pare de tres adolescents. És el primer home que ha aconseguit coronar els tres pols: el pol Nord, el pol Sud i el cim de l’Everest. El silenci en temps de soroll (2016) és el seu darrer llibre.

«Un filòsof explorador o un explorador filòsof?» New York Times

Llegir-ne més

Altres llibres de Erling Kagge

Continguts extra

Fragment
EL_SILENCI_EN_TEMPS_DE_SOROLL.pdf
Descarregar 10,86 M

Altres llibres de Filosofia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/10/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7615-7 | Codi: 10188815 | Format: 12,5 x 17,5 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Laura Segarra Vidal | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El silenci en temps de soroll

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir