Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El silenci

Premi Josep Pla 2009
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB CAMPANYES
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de El silenci:

En una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada.Ella és Umiko, una jove japonesa que fa classes de meditació i que creu en el poder de la curació espiritual. Està malalta de càncer, i no dubta ni un segon a desafiar la medicina convencional. Umiko ha passat per un dur aprenentatge en un monestir zen, i està convençuda que si les emocions l'han fet emmalaltir, també la poden curar.L'home, ple de dubtes sobre els mètodes extravagants de la noia, li parlarà sobre la malaltia i les remissions espontànies, el món de l'autoajuda i el creixement personal, i la meditació. Però Umiko demana consumar la nit amb un acte que va molt més enllà de la paraula dita.Una novel·la sobre l'immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits. En situacions extremes, i quan no tenim res a perdre, què som capaços de fer?

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El silenci

© @jm_campillo

Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. El 2009 va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la El silenci i va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona pel programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, per la seva «innovació i rigor», en paraules del jurat. També ha escrit les novel·les La terapeuta (2014) i La dona que no sabia plorar (2018), i l’assaig La llibertat interior (2020).

Gaspar Hernàndez é...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/05/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-853-1 | Codi: 10040683 | Format: 11,3 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LB CAMPANYES

Totes les opinions de El silenci

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir