Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El temple dels pobres

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 512

Sinopsi de El temple dels pobres:

La construcció de la Sagrada Família i la història de Catalunya a partir de les vides dels qui van créixer a l’ombra del temple i del gran Gaudí.

«Portem la vida impresa al front? Des del principi? En el meu cas, és fàcil de saber; aneu a la Sagrada Família i descobriu-ho. [...] Que on heu d’anar? A la façana del Naixement, és clar, on si no? Mireu la portalada esquerra, i allà dalt hi trobareu les figures de la fugida a Egipte. Veieu aquell nadó en braços de la Verge? Doncs aquell soc jo».

Així explica el Bordegàs, nen de pare desconegut, la seva relació amb la Sagrada Família. De quan eren menuts i ho resolien tot a pedrades, entre les colles rivals. Algunes dècades més tard l’església haurà arribat al cim i ells seran adults; canviaran les baralles de la canalla pels fusells de la Guerra Civil.

Amb aquesta emocionant novel·la, Alfred Bosch relata unes vides lligades a un dels monuments més importants de Catalunya, retrata la figura de Gaudí i fa un repàs profund i colpidor de la història del nostre país i de les seves conseqüències en les vides de les persones.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El temple dels pobres

© Arxiu personal de l'autor

Alfred Bosch (1961) és novel·lista, assagista, professor universitari i polític. Entre les seves novel·les hi ha L’Atles furtiu (Premi Sant Jordi 1997), la trilogia 1714 i Les set aromes del món (Premi Ramon Llull 2004). Ha publicat nombrosos articles i llibres sobre la realitat africana, el present europeu i la qüestió catalana. Del 2011 al 2020 va ser actiu en política, primer al Congrés dels Diputats, tot seguit a l’Ajuntament de Barcelona ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_temple_dels_pobres.pdf
Descarregar 495,27 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2881-1 | Codi: 10293494 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El temple dels pobres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir