Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El xiulet de l'arquer

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 328

Sinopsi de El xiulet de l'arquer:

Una novel·la d’amor i aventures al món antic

Novel·la d’aventures, novel·la de guerra, d’exili i d’amor, El xiulet de l’arquer és un viatge als mites d’un passat que encara il·lumina el nostre present. Quan Enees, fugint del saqueig de Troia amb el seu fill i alguns homes, naufraga a la costa africana, davant les platges de la ciutat de Cartago, la seva sort queda en mans de la reina Elisa. Heroi vagabund i derrotat, una profecia misteriosa l’assenyala com a fundador de la futura civilització romana. Alguns segles més tard, en un temps circular i embolcallant, el poeta Virgili haurà de recrear, per encàrrec de l’emperador August, aquella aventura inicial i les glòries passades de l’Imperi ja victoriós, que amaga abismes de misèria i cobdícia rere els seus marbres fastuosos.

En un joc singular entre la història i la llegenda, El xiulet de l’arquer atrapa el reflex dels nostres conflictes contemporanis i la llavor de temes que no deixaran mai de fascinar-nos.

UNA NOVEL·LA D’AMOR I AVENTURES AL MÓN ANTIC.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El xiulet de l'arquer

Atreta des de petita per les llegendes de Grècia i Roma, Irene Vallejo (Saragossa, 1979) va estudiar Filologia Clàssica i va obtenir el doctorat europeu per les universitats de Saragossa i Florència. A les biblioteques florentines va néixer el seu assaig L'infinit dins d'un jonc (Columna, 2020), que ha rebut una acollida extraordinària entre la crítica i els lectors i s'ha convertit ja en un èxit editorial internacional.

Apassionada per la di...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_xiulet_de_l_arquer.pdf
Descarregar 424,26 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/01/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2859-0 | Codi: 10289955 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El xiulet de l'arquer

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir