Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els llocs on ha dormit Jonàs

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Els llocs on ha dormit Jonàs:

Un programador de videjocs investiga el punt en què va perdre el control de la seva vida.

En Jonàs, programador de videojocs i propietari d’una petita empresa, fa de professor a Figueres a un grapat de mil·lenistes insuportables. Casat i pare de tres fills, no està segur d’haver matat un amor de joventut acabat de retrobar i mentre es recupera d’una nit d'alcohol i altres estupefaents desgrana els records d'una vida inquieta: mirarà d’entendre com ha arribat fins aquí, i ho farà d’una manera singular, ordenant el passat a partir dels llocs on ha dormit. Des de la infància al poble d'Argelers, els primers èxits i fracassos amb les noies, l’afició i addicció als videojocs, els embolics de la indústria de l'entreteniment digital, les classes... i el seu paper com a pare de tres fills i marit imperfecte. Al capdavall, Jonàs no té clar si es pren l’existència com un joc o si viu els videojocs com si fossin part de la realitat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els llocs on ha dormit Jonàs

Adrià Pujol i Cruells (Begur, 1974). Escriptor i traductor. Ha publicat assaig, ficció i memorialisme. Els seus darrers llibres són Picadura (Sidillà, 2014), Guia sentimental de l'Empordanet (Pòrtic, 2016), La carpeta és blava (Labreu, 2017), Els barcelonins (L’Avenç, 2017), El fill del corrector/Arre arre corrector (amb Rubén Martín Giráldez, a Ortega y Hurtado editores, 2018), Míster Folch (Empúries, 2019) i Els llocs on ha dormit Jonàs (Emp...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_llocs_on_ha_dormit_Jonas.pdf
Descarregar 282,46 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEls llocs on ha dormit Jonàs

1

Una novel·la amb una gran inventiva i amb un protagonisme col·lateral que és el món de l’addicció als videojocs, inèdit en la literatura catalana.

2

El món dels videojocs funciona com un mirall dels dilemes del món d’avui i dels neguits de la primera generació que va créixer amb aquest entreteniment domèstic.

3

En l’escena literària catalana, pocs escriptors generen l'expectació d'Adrià Pujol Cruells, per la seva originalitat i talent.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18833-02-1 | Codi: 10280428 | Format: 13 x 20,5 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els llocs on ha dormit Jonàs

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir