Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 512

Sinopsi de Els llops:

Quan el març del 2004 Jaume Forner apareix mort al cim del Montsec, la policia revela que tant ell com els seus dos germans han rebut anònims de l'assassí. Però, per descobrir l'origen del crim, caldrà remuntar-se fins al 1816 i resseguir la història d'amors, odis i revenges entre branques de la família Llop. Així, la novel·la recorre escenaris com la construcció del canal d'Urgell, la guerra d'Àfrica, la batalla del Segre durant la guerra civil i els maquis. En tots aquests moments els Llop lluiten, s'estimen o es traeixen. Com a teló de fons apareix Guifré el Pilós mort per Lubb Ibn Mohamed, el mite de l'home llop, Juli Cèsar a Ilerdai un antiquíssim temple secret dedicat al culte al llop: l'animal totèmic (alhora déu i dimoni) de les tribus íberes de Lleida.
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els llops

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és professor universitari, periodista i escriptor. Ha escrit una extensa obra narrativa, de la qual destaquen les novel·les Apocalipsi blanc (premi Josep Pla, 1999), Roger de Flor (2002), L'últim hivern de Ramon Llull (2004), Els Llops (premi Carlemany, 2005) i La segona mort de Jesús de Natzaret (2008). També ha publicat el llibre de viatges La ruta dels almogàvers (2001).

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92549-28-3 | Codi: 10030046 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Els llops

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir