Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els secrets de la motivació

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Per a pares
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Laura Gas Cid
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de Els secrets de la motivació:

“Sens dubte, molts de vosaltres esteu patint algun tipus d’angoixa educativa i, per això, esperem que aquests llibres funcionin com a manuals d’autoajuda, que us permetin sentir-vos millor ampliant la vostra capacitat per afrontar les dificultats”. 

La motivació desperta un interès universal. Els pares volen motivar els seus fills, els docents, els seus alumnes; els caps, els seus subordinats; les empreses, els seus clients; els polítics, els seus votants... També ens volem motivar nosaltres mateixos, com quan ens sentim avorrits, cansats, sense esperança, i voldríem llançar un crit d’ajuda: ¡Si us plau, que algú em motivi! Fins i tot el propòsit d’aquest breu text és motivar-lo a llegir el llibre que té entre les mans. Com aconseguir-ho? Aquí es troba la qüestió fonamental.

En aquest llibre no pretenem convertir ningú en psicòleg expert en comportament, sinó en practicants de la motivació, en persones capaces de detectar les manipulacions emocionals, i també expertes en animar i estimular els altres i, per descomptat, a elles mateixes. No tenim cap dubte que és la nostra competència més desitjable.

Som-hi...Si hem aconseguit motivar-lo amb aquest text, endavant!

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els secrets de la motivació

© Cortesía, © El Panóptico

José Antonio Marina ha dedicat els seus anys d'investigació a l'elaboració d'una teoria de la intel·ligència que comença a la neurologia i acaba a l'ètica. I és que la funció principal de la intel·ligència és aconseguir la felicitat i la dignitat. Dins d'aquest projecte ha dedicat llibres a la creació, els sentiments, la voluntat, el llenguatge, l'ètica, la religió i la política. Ha estat guardonat amb diversos premis: Anagrama d'assaig, Premi...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/11/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1809-6 | Codi: 10037130 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Laura Gas Cid | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els secrets de la motivació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir