Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Enginy 3

| Teresa Moral Roca

Temàtica: Infantil
Col·lecció: SENSE LIMITS
Nombre de pàgines: 116

Sinopsi de Enginy 3:

Enginy3, convida a petits i grans a jugar tot descobrint i estimulant una sèrie d?habilitats i capacitats mentals que tots tenimUna proposta diferent: lúdica, atrevida i amb una estètica impactant preten desenvolupar les habilitats mentals mitjançant il?lusions òptiques, jocs matemàtics, enigmes ocults, laberints màgics, puzzles increïbles i sèries impossibles. Enginy3 busca el plaer que suposa resoldre un repte, la satisfacció d`obtenir una resposta correcta, de superar un parany, de descobrir on sou capaços d`arribar i fer-vos passar un una bona estona tot pensant i trencant-vos el cap.Aquest primer volum està plantejat com un recorregut per diferents jocs d`enginy tradicionals i nous. Alguns d`ells tenen milers d`anys d?antiguitat, es remunten a la Xina antiga, a Babilònia i a Grècia, d`altres són de nova creació.Per resoldre els jocs no fan falta coneixements específics, resulten accessibles a tothom, sigui quin sigui el seu nivell de formació i la seva edat, només cal tenir una mica de curiositat, força paciència i molt sentit comú.
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Enginy 3

Àngels Navarro és llicenciada en Psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. Durant molts anys ha estat col·laboradora de la secció de passatemps d’El Periódico de Catalunya i ha realitzat publicacions de brain training per a diaris d’arreu del món.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/04/2004 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-036-8 | Codi: 10031119 | Format: 16,1 x 16 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: SENSE LIMITS

Totes les opinions de Enginy 3

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir