Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Entre el dolor i l'esperança

Entrevista de Vicenç Villatoro
Editorial: Edicions Proa
Temàtica: Actualitat | Política
Col·lecció: PERFILS
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Entre el dolor i l'esperança:

Per primer cop des de la confessió del 2014, Jordi Pujol aborda a fons qüestions com el procés independentista i la reacció de l’Estat, el seu llegat polític i la seva situació personal.

Des de la confessió sobre l’existència d’uns diners a Andorra que Jordi Pujol va fer pública l’any 2014 fins avui, han passat moltes coses a Catalunya, a Espanya, a Europa i al món. I s’han succeït també informacions, decisions judicials i opinions que afecten directament el mateix Jordi Pujol i la seva família. Durant aquest temps, Jordi Pujol –enretirat de la vida pública– ha anat reflexionant sobre aquests fets en silenci o compartint els seus pensaments amb molt poques persones. En aquesta entrevista, feta pel periodista i escriptor Vicenç Villatoro, Jordi Pujol respon sobre les grans qüestions de fons que travessen tot aquest període. Des del procés independentista català i la reacció de l’Estat fins al futur del seu llegat polític. I també sobre aquelles que l‘afecten de manera més personal, des del sentiment de culpa i la petició de perdó fins a l’afirmació d’uns ideals i d’uns valors. I expressa la seva visió sobre el que caldria fer col·lectivament en un futur immediat.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Escolta un fragment de Entre el dolor i l'esperança

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre l'autor de Entre el dolor i l'esperança

Jordi Pujol Soley (Barcelona, 1930) Ha estat president de la Generalitat de Catalunya entre 1980 i 2003, després que la coalició que encapçalava, Convergència i Unió, fos la que obtingués més representació en les sis eleccions al Parlament de Catalunya a què es va presentar, en algunes ocasions amb majoria absoluta. El juliol del 2014 va confessar públicament l’existència d’uns diners no declarats a Andorra.

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-788-3 | Codi: 10245376 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: PERFILS | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Entre el dolor i l'esperança

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir