Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Ètica per al meu fill

Editorial: Educaula62
Temàtica: Filosofia
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Ètica per al meu fill:

Una nova edició del bestseller de Fernando Savater.
En una societat pluralista, la reflexió ètica -que al capdavall parla sobre com assolir la bona vida i la felicitat- pot ser presentada d'una manera engrescadora, sense incórrer en la crònica de les idees rebudes ni en l'adoctrinament. Aquesta edició del best-seller de Fernando Savater Ètica per al meu fill situa el llibre en el context del pensament de l'autor i vol oferir eines per a una reflexió personal. L'edició ha estat a cura del filòsof Ramon Alcoberro.Aquesta Ètica per al meu fill és sobretot un aperitiu d'ètica, és a dir, un llibre per obrir les ganes de llegir i discutir més. Amb un llenguatge fresc i entenedor el llibre pretén iniciar un camí de reflexió filosòfica i posa a l'abast dels joves i dels no especialistes alguns dels temes centrals de la filosofia moral, argumentats des d'una perspectiva que no separa l'ètica i el plaer i que estimula l'opció per la bona vida.Estudi preliminar i propostes de treball de Ramon Alcoberro, professor a la Universitat de Girona i consultor a la Universitat Oberta de Catalunya, amb una llarga experiència docent al batxillerat.  
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Ètica per al meu fill

Fernando Savater (Donòstia, 1947) és catedràtic a la Universitat Complutense de Madrid i un dels pensadors més significatius de l'actualitat. Autor de mig centenar llarg de llibres d'assaig, narrativa i teatre, és conegut també per la seva vessant de polemista eficaç en diversos àmbits de la vida pública.

Llegir-ne més

Altres llibres de Filosofia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/11/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92672-44-8 | Codi: 174709 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Educació 62 | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Ètica per al meu fill

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir