Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Fes-te gran

Ben Brooks

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Ernest Riera Arbussà
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Fes-te gran:

En Jasper vol tirar endavant a la vida, però té mil coses al cap: els exàmens de final de curs, la mare, que el pressiona perquè sigui el millor, les visites setmanals al psicòleg, les drogues, els suïcidis a YouTube i rotllos d'una nit que es compliquen massa. I, a sobre, el seu padrastre, que és un assassí. De la mà de la seva millor amiga, Tenaya, en Jasper passarà un periple d'aventures sexuals, drogues i desavinences amb els amics que el faran madurar una mica i arribar als exàmens finals sense perdre el cap pel camí. Divertida i commovedora alhora, plena d'ironia, Fes-te gran és una novel·la d'iniciació que explora amb humor les emocions i dificultats d'esdevenir adult en el món d'avui dia.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-745-9 | Codi: 174738 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Ernest Riera Arbussà

Blog

Fes-te gran

El jove escriptor Ben Brucks ens porta una novel·la divertida que ens parla de la difícil aventura de fer-se gran.

En Jasper, un noi de disset anys, es troba immers en plena joventut. Amb una mare massa preocupada pels estudis del noi, un padrastre assassí i una psicòloga massa difícil d’enganyar, el noi té el cap ocupat amb les drogues, l’alcohol, les noies i la festa amb els amics. Sempre amb la seva inseparable amiga Tenaya, en Jasper passa per la vida entre embolics amorosos de cap de setmana massa complicats i la recerca d’indicis per culpar el seu padrastre de la mort de la seva ex dona. Mentrestant, plasma tots aquests embolics en la novel·la que escriu.

Fes-te gran és una novel·la d’adolescents per a adolescents que resulta entretinguda si el que vols és passar una bona estona de lectura. Hi trobareu alcohol, sexe i drogues. Un panorama juvenil que resulta estrany per a molts però potser massa familiar per a d’altres. Una novel·la, en definitiva, divertida i alhora commovedora, plena d’una subtil ironia que et convida a reflexionar.

Totes les opinions de Fes-te gran

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir