Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

Fuga

Xavier Gimeno Grasa

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT-BETA

Sinopsi de Fuga:

XIII Premi Pere Calders de Literatura Catalana 2007
Fuga s'inicia amb una anècdota alhora tràgica i ambigua: l'intent de suïcidi d'un eminent psiquiatre barceloní. Aquest fet obliga quatre dones a interrogar-se sobre la relació que hi han mantingut i sobre la seva vida mateixa. De mica en mica, es va teixint una xarxa de records i experiències, desigs i frustracions.La fuga, d'altra banda, és el tret que identifica el personatge en la seva relació amb els altres. Fugir com una actitud de defensa davant de la banalitat i la massificació, com una revolta silent contra la resignació amb què vivim la caricatura de molts valors ètics i ideològics. Fugir, en darrer terme, com un refugi des del qual es pot preservar una mica de sentit entre tot el soroll que ens envolta. 
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/02/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-669-6 | Codi: 10033560 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: A TOT VENT-BETA

Blog

Fuga

Hi ha novel·les que tenen títols llargs, enrevessats, impossibles, d’aquells que quan fa deu dies que l’has llegit ja t’ha fugit del cap. En canvi, el títol d’aquesta és breu, només una paraula -Fuga- i em suggereix moltes sensacions com la de llibertat, incertesa, aventura, futur o final.

Totes les opinions de Fuga

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir