Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Futur, quin futur?

Claus per sobreviure més enllà de la pandèmia
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Traductor: Marc Barrobés
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Futur, quin futur?:

Claus per sobreviure més enllà de la pandèmia

El nou llibre de l’economista que va preveure l'abast de la crisi del 2008

Quin panorama econòmic i social ens trobarem el dia que la covid-19 sigui només un record? Què poden esperar els pensionistes, els empresaris, els joves i els infants? Quines són les claus per sobreviure més enllà de la pandèmia? A aquestes preguntes s’encara el nou llibre de Santiago Niño-Becerra, un dels primers economistes mundials que va alertar del caràcter sistèmic de la crisi del 2008.

Basant-se en els millors estudis de projecció de l’OCDE i altres think tank de prestigi, Niño-Becerra s’atreveix a oferir unes conclusions. Ens esperen canvis molt notables i greus per a la ciutadania. L’economia mundial i la vida de les empreses i dels treballadors estaran determinades pels avenços tecnològics que puguin substituir les persones i pel creixement desmesurat dels oligopolis. Això tindrà conseqüències majúscules: la fi de la idea d’una feina per a tota la vida, i també el fet que les grans corporacions generaran més PIB i tindran més poder que molts Estats, i fins i tot absorbiran sectors com el de la banca, en convertir-se elles mateixes en entitats financeres globals.

Aquest llibre és un avís seriós. La seva lectura, una necessitat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Futur, quin futur?

©  Caterina Barjau

Santiago Niño-Becerra és doctor en Economia, catedràtic emèrit de la Universitat Ramon Llull i professor d’Estructura Econòmica a la IQS School of Management (URL). És un dels principals divulgadors de temes econòmics d’Espanya.

Amb el llibre El crash del 2010 va anunciar que la crisi era sistémica, profunda i duradora. A mesura que els fets previstos se succeïen, va anar creixent la seva popularitat com a economista. Col·labora en programes ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Futur_quin_futur.pdf
Descarregar 479,29 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-515-9 | Codi: 10295414 | Format: 14 x 21,5 cm. | Tinta: Gráficos integrados en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Traductor: Marc Barrobés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Futur, quin futur?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir