Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Melissa

Editorial: Fanbooks
Traductor: Anna Puente Llucià
Nombre de pàgines: 232

Sinopsi de Melissa:

Una obra que reflexiona sobre la identitat de gènere amb una sensibilitat extraordinària.

Quan la gent mira la Melissa pensen que veuen un nen anomenat George. Però ella sap que no és un nen. Ella sap que és una nena. La Melissa pensa que haurà de mantenir això en secret per sempre. Un dia, la seva mestra anuncia que l’obra de teatre que representarà la classe serà Charlotte’s Web. A la Melissa no hi ha res que li faci més il·lusió que fer de Charlotte. Però la mestra diu que ni tan sols li pot fer una prova per al paper... perquè ella és un nen.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Melissa

Alex Gino adora la purpurina, els gelats, els jocs de paraules, les històries que refecteixen la diversitat i la complexitat d'estar viu. Activista queer i trans durant més de vint anys, té l'honor de formar part de l'organització We Need Diverse Books ("necessitem llibres sobre la diversitat"). 

George és el primer llibre de l'autor. Quan el 2003 va començar a escriure'l, no tenia ni idea de quant duraria aquest viatge, però tenia molt clar qu...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Melissa.pdf
Descarregar 396,39 K

Per què llegirMelissa

1

Aquesta novel·la es va publicar amb el títol George, però l’autor ha decidir actualitzar-la a Melissa, ja que és la vertadera identitat d’en George.

2

Una obra necessària per visualitzar la identitat de gènere entre els infants.

3

Lectura necessària per visualitzar la diversitat i la identitat de gènere a les escoles.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-65-3 | Codi: 10324670 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània | Traductor: Anna Puente Llucià

Totes les opinions de Melissa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir