Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Guinedell, comtessa de les pedres

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Guinedell, comtessa de les pedres:

La història desconeguda de la comtessa Guinedell, la mare de la primera dinastia comtal catalana.

«M’he mossegat les galtes, he sentit la sang tèbia escolant-se entre els queixals. He tancat els ulls i m’he empassat la tristor».

Guinedell, la filla de l’abat de la Grassa, deixa la protecció de l’abadia on ha crescut per casar-se amb el seu cosí Guifré I el Pilós. Som al 873 i la il·lusió de la jove per iniciar una vida en companyia d’aquell de qui està enamorada s’esvaeix quan arriba a la seva nova llar, el castell d’Arrià. Ella, que ve d’un entorn amable, es troba envoltada de gelosies, odis i traïcions, i de mica en mica va veient que no era la favorita de la seva sogra, una dona implacable que està disposada a fer tot el possible per veure-la caure. A mesura que s’enfronta a conxorxes i enganys, Guinedell va descobrint la seva força interior fins a convertir-se en la dona forta i astuta que va ser.

Paral·lelament a les intrigues familiars, Guinedell, que manté una relació d’absoluta igualtat amb el seu marit, no es resignarà a ser una peça passiva del joc. Amb determinació i coratge, emprendrà la seva pròpia lluita per aconseguir un lloc en la presa de decisions estratègiques i polítiques del territori i per ser respectada.

Una novel·la vibrant, plena d’intrigues i de personatges imponents, que ens apropa a la vida de les dones de l’alta edat mitjana. I ho fa narrant la de la comtessa d’Empúries, una heroïna ignorada per la historiografia però essencial per a una de les èpoques més fascinants de la història de Catalunya.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Guinedell, comtessa de les pedres

© Xavi Valls

Àfrica Ragel va néixer al barri barceloní del Poblenou. És col·laboradora de la revista Icària, de l’Arxiu Històric del Poblenou. És llicenciada en Filologia Catalana, màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra i professora de Llengua i Literatura Catalanes. Entre les seves obres destaquen Quan em vinguin a buscar (2015) i Gran ocell de silenci (2019), novel·les juvenils, llibres per a infants i teatre.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Àfrica Ragel

Continguts extra

Fragment
Guinedell.pdf
Descarregar 2,47 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/10/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3111-8 | Codi: 10331503 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Guinedell, comtessa de les pedres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir