Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Harry Potter i les relíquies de la Mort

Temàtica: Infantil
Col·lecció: SERIE HARRY POTTER
Traductor: Xavier Pàmies Giménez
Nombre de pàgines: 736

Sinopsi de Harry Potter i les relíquies de la Mort:

"Acaba la màgia i comença la llegenda". La Vanguardia
En Harry ha rebut l'encàrrec de complir una missió sinistra, perillosa i aparentment impossible: localitzar i destruir la resta d'horricreus d'en Voldemort. En Harry no s'havia sentit mai tan sol ni s'havia enfrontat a un futur tan carregat d'amenaces com aquesta vegada, però ha de treure forces de flaquesa per completar la tasca que se li ha encomanat. Ha de deixar enrere el caliu, la seguretat i la companyia del Cau per seguir sense por ni vacil·lació el camí inexorable que li han marcat...En aquesta setena i última novel·la de la sèrie de Harry Potter, J.K. Rowling revela de forma espectacular les respostes a les moltes preguntes que havien quedat pendents fins ara. El relat, amb una trama rica i captivadora, es descabdella a un ritme trepidant i confirma l'autora com una mestra de la narrativa, amb uns llibres dignes de ser llegits i rellegits una vegada i una altra. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Harry Potter i les relíquies de la Mort

© Mary McCartney 2018

J.K. Rowling és l’autora de les multipremiades novel·les de Harry Potter, que han obtingut uns rècords de vendes mundials. Venerada pels seus fans a tot el món, la sèrie ha venut més de cinc-cents milions de còpies, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i va inspirar vuit pel·lícules supertaquilleres. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El quidditch de totes les èpoques, Bèsties fantàstiques i o...

Llegir-ne més

Altres llibres de J.K. Rowling

Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/02/2008 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-285-0 | Codi: 10031337 | Format: 13 x 13 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: SERIE HARRY POTTER | Traductor: Xavier Pàmies Giménez

Blog

Harry Potter. Abans del 3-D van ser els llibres!

Nosaltres, aquests dies estem vivint un moment… històric? Tal i com resava La Vanguardia en el seu moment, “S’acaba la màgia. Comença la llegenda”.

Tota una generació de lectors (joves i no tan joves) ja poden veure al cinema, finalment, tot allò que durant anys i panys s’han imaginat al cap: l’últim capítol de la saga de llibres fantàstics més importants dels darrers 15 anys.

I és que si aneu al cinema hi trobareu (en català també!) la segona part de Harry Potter i les Relíquies de la Mort, l’últim volum de les aventures d’aquest jove mag de Hogwarts i la seva lluita contra el maligne Lord Voldemort.

Passa amb els llibres que s’adapten al cinema i que es posen en cartellera, que un cop vista la cara de protagonista  ja no ens el podem imaginar d’una altra manera. O, si més no, costa. Daniel Radcliffe i Harry Potter no són una excepció, oi?

En qualsevol cas, en temps d’allaus d’efectes especials, de cinemes en 3-D i de moltes crispetes, des del Nosaltres volem reivindicar que les aventures del mag creat per J.K. Rowling, abans van ser llibres que no pas films.

Així doncs, ara que arriben les vacances és un gran moment per agafar un Harry Potter, un ventilador i, amb la vareta màgica de la lectura i l’aire fresc, conjurar un “Caloris fugit” i entrar de ple -o de nou, per què no?- al món d’aquest jove mag.

Tota la informació de la saga d’en Harry, els amics i enemics, i les seves aventures la trobareu en aquest link.

I recordeu aquella frase, més que no pas dita, i que la majoria de vegades és certa:

Doncs la veritat és que després de veure la película, ja t’ho dic jo: és molt millor el llibre!
El Lector Habitual

Totes les opinions de Harry Potter i les relíquies de la Mort

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir