Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Històries de dones casades

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Mar Vidal Aparicio
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de Històries de dones casades:

Marits, amants i amigues van i venen, però l’amor, l’amor veritable, queda per sempre. Una novel·la sincera i actual sobre el matrimoni, l’amistat, el desig i l’amor.

La Gabriela és una dona casada amb un home a qui estima. A qui adora. Un home que li pidola sexe un cop al mes. I la Gabriela, perquè l’estima, perquè adora el seu marit, sense desitjar-lo, l’hi concedeix. Però cada matí la Gabriela es creua amb un home a qui, incomprensiblement, desitja.

La Gabriela és periodista i treballa al costat de les seves companyes de redacció, la Silvia i la Cósima, dues dones amb qui ha forjat una preciosa i sòlida amistat. Com la Gabriela, també elles amaguen petits secrets als seus marits.

Històries de dones casades és una poderosa novel·la que aprofundeix en la intimitat femenina i narra amb naturalitat la realitat de moltes dones contemporànies atrapades en unes vides que no haurien imaginat mai.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Històries de dones casades

© Anna Blau

Cristina Campos (Barcelona, 1975) és llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va acabar els estudis a la Universitat de Heidelberg, on va treballar com a coordinadora del Festival Internacional de Cinema de la ciutat. Ja de tornada va començar la seva carrera professional en el sector cinematogràfic, professió que compagina amb l’escriptura. La seva primera novel·la, Pa de llimona amb llavors de rosella, s’ha convert...

Llegir-ne més

Altres llibres de Cristina Campos

Continguts extra

Fragment
Histories_de_dones_casades.pdf
Descarregar 918,34 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3032-6 | Codi: 10319247 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Mar Vidal Aparicio

Totes les opinions de Històries de dones casades

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir