Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Històries de la nostra era. Ressenyes sobre l'antropocè

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Biblioteca John Green
Traductor: Alexandre Gombau Armau
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Històries de la nostra era. Ressenyes sobre l'antropocè:

Torna John Green amb un interessant i actual llibre de no-ficció

L’Antropocè és la nostra actual era geològica, en què l’activitat humana ha modificat profundament el planeta. En Històries de la nostra era. Ressenyes de l'Antropocè, John Green ‒l’aclamat autor de No està escrit a les estrelles i Ciutats de paper, entre d’altres‒ revisa, amb una excel·lent capacitat d’explicar històries, diferents facetes de la vida al nostre planeta puntuant-les en una escala d’1 a 5 estrelles. Parant atenció en aspectes tan dispars com les pintures rupestres, el teclat QWERTY o el joc Super Mario Kart, podem comprendre moltes coses sobre l’univers i el paper que els éssers humans hi tenim. Una important reflexió sobre la nostra era de la mà d’un dels autors més interessants del panorama literari actual.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Històries de la nostra era. Ressenyes sobre l'antropocè

John Green va néixer a Indianapolis, Indiana. Va estudiar Llengua i Literatura Anglesa i Estudis Religiosos. La seva primera novel·la (Buscant l’Alaska, Fanbooks) va guanyar el premi Printz a la millor novel·la juvenil. Ciutats de paper i, especialment, No està escrit a les estrelles l’han convertit en un dels autors actuals més coneguts arreu del món i en un fenomen de la literaturacrossover. També se’l coneix per ser un dels membres del cana...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirHistòries de la nostra era. Ressenyes sobre l'antropocè

1

John Green és l’autor d’algunes de les novel·les de més èxit de l’última dècada, com No està escrit a les estrelles, Ciutats de paper o Buscant l’Alaska, i ha estat declarat per la revista Time una del les 100 persones més influents de la nostra època.

2

L’Antropocè revisat procedeix d’un programa de podcasts del mateix autor, The Anthropocene Reviewed, que ha tingut molt seguiment als Estats Units, amb més de 10 milions de descàrregues (https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-anthropocene-reviewed/id1342003491)

3

Els seus llibres han estat traduïts a més de 50 idiomes i han venut més de 50 milions d’exemplars a tot el món.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18327-55-1 | Codi: 10226386 | Format: 14 x 21,5 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Biblioteca John Green | Traductor: Alexandre Gombau Armau | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Històries de la nostra era. Ressenyes sobre l'antropocè

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir