Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Il·luminacions. Una temporada a l'infern

Arthur Rimbaud

Editorial: Edicions Proa
Temàtica: Poesia
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Josep Palau i Fabre
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Il·luminacions. Una temporada a l'infern:

Un dels llibres que inauguren la modernitat poètica.

Arthur Rimbaud va marcar, amb Baudelaire i Verlaine, el pas de la poesia romàntica a la poesia moderna. Ningú com ell exemplifica tan bé la biografia del poeta precoç i maleït, del geni. La seva aventura vital i el seu concepte d’alquímia poètica han marcat per sempre més la literatura contemporània. Arthur Rimbaud (Charleville, 1845 - Marsella, 1891) va escriure una obra poètica innovadora, brillant i enormement influent entre els quinze i els vint-i-un anys, que va culminar amb dues obres visionàries: els poemes en vers i en prosa d’Il·luminacions, treballats com joies insòlites, i la trasbalsadora i inoblidable confessió titulada Una temporada a l’infern.

Per Josep Palau i Fabre, la lectura i la traducció de l’obra de Rimbaud va ser una experiència transcendental, recollida en l’estudi preliminar i les notes que acompanyen el volum. L’edició bilingüe permet comprovar la fidelitat de Palau a l’esperit del mític poeta francès. Segons Paul Claudel, “un místic en estat salvatge”. Per Albert Camus,“un poeta gran i admirable, el més gran del seu temps, oracle fulgurant”.

Aquesta obra ha rebut un ajut a l'edició del Ministerio de Cultura y Deporte.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Illuminacions.pdf
Descarregar 638,39 K

Per què llegirIl·luminacions. Una temporada a l'infern

1

Versió, estudi preliminar i notes de Josep Palau i Fabre

2

Segons Paul Claudel, Rimbaud és “un místic en estat salvatge”. Per Albert Camus,“un poeta gran i admirable, el més gran del seu temps, oracle fulgurant”.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/05/2023 | Idioma: Català-Francès | ISBN: 978-84-19657-17-6 | Codi: 10322598 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Josep Palau i Fabre

Totes les opinions de Il·luminacions. Una temporada a l'infern

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir