Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Immobiliària Talp S. A.

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 3 a 5 anys
Col·lecció: Baobab
Traductor: Traductores varios
Nombre de pàgines: 40

Sinopsi de Immobiliària Talp S. A.:

Viu la màgia del bosc en aquest àlbum de la Gemma Camblo i l'Esther Gili

La tardor ha començat i el Blai Ratolí torna a casa d'un dels seus llargs viatges d'exploració. Ha arribat el moment de preparar-se per a l'arribada del fred i haurà de trobar la manera d'estalviar algunes glans per sobreviure a l'hivern. Durant la recerca, ajudarà els veïns a trobar el seu lloc al Gran Bosc i trobarà una feina inesperada.

Acompanya el Blai en aquesta divertida història plena de detalls amagats i de personatges entranyables que et faran descobrir alguna cosa nova en cada lectura. Potser tu també trobaràs el teu lloc al bosc.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de Immobiliària Talp S. A.

Asturiana de Gijón, resideix a Madrid, on es va llicenciar en Humanitats per la Universidad de Alcalá. Des de sempre s'ha sentit atreta per les històries i li ha encantat estar envoltada de llibres. Actualment treballa en una biblioteca especialitzada en llibre antic i comparteix els seus contes curts al compte d'Instagram, @wayaiu.

Llegir-ne més

Esther Gili (Madrid, 1981), va estudiar il·lustració a l'Escuela de Arte núm. 10 de Madrid. Des de llavors treballa com a il·lustradora per a diverses editorials i col·labora regularment amb USER T38 realitzant treballs per a cinema i publicitat. Per a Lunwerg ha publicat 39 semanas (2016) i El legado de Catherine Elliot (2018), amb Gemma Camblor, i per a Planeta Comic ha realitzat la coberta de l'antologia Voces que cuentan (2021)

La seva tè...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirImmobiliària Talp S. A.

1

L'Esther Gili és una de les il·lustradores més aclamades actualment, i ha signat, amb l'escriptora Gemma Gamblor, títols d'èxit com El legado de Catherine Eliot o Brujas.

2

Un àlbum il·lustrat deliciós amb una divertida història de superació i amistat protagonitzada per animals.

3

Immobiliària Talp S. A. aborda valors com la perseverança, la solidaritat entre membres d'una comunitat i la importància de trobar la nostra llar al món.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-483-6 | Codi: 10318283 | Format: 22 x 28 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Baobab | Traductor: Traductores varios

Totes les opinions de Immobiliària Talp S. A.

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir