Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Insurgent

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Aïda García Pons
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Insurgent:

UNA DECISIÓComporta un sacrificiUN SACRIFICISuposa una pèrduaUNA PÈRDUAImplica una càrregaUNA CÀRREGAEsdevé una lluitaUNA DECISIÓET POT DESTRUIR 
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Insurgent

Veronica Roth va estudiar escriptura creativa a la Universitat de Northwestern i va escriure Divergent mentre hauria d'haver estat fent els deures. Va ser una bona elecció; però segurament farà que, quan arribi el moment, li sigui difícil convèncer els seus fills de la importància de fer la feina de l'escola.

Llegir-ne més

Per què llegirInsurgent

1

Amb l’estrena de la segona pel·lícula aquesta primavera, es reviu l’interés per la saga.

2

Veronica Roth va estudiar escriptura creativa a la Universitat de Northwestern.

Enllaços relacionats

Blogs

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/09/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-37-7 | Codi: 10126203 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Aïda García Pons

Blog

Insurgent, de Veronica Roth

Ja sabeu que la novel·la juvenil, és a dir, el que habitualment es considera novel·la per a adolescents granelluts, té una lectora força fidel en mi. Podria argumentar que em documento per poder ajudar la meva neboda, una preadolescent, a escollir les lectures que farà ben aviat… però no. En realitat no és això.

És senzillament que solen estar ben escrites per fer que les noies i els nois que no estan avesats a llegir s’hi enganxin. I jo, com amb les pel·lis, tot sovint em conformo amb un embolcall formal: el fons no m’és tant necessari. Si en una pel·lícula genial de trets i persecucions s’han oblidat el guió, per exemple, quin drama hi ha? Doncs amb la novel·la em passa bastant el mateix. Evidentment llegeixo coses de pes i amb intel·ligència i profunditat, però no sempre. Perquè si no em tornaria més ximple del que sóc.

Total, per dir que Insurgent, de la Veronica Roth, està bé. Per passar una bona estona i para de comptar, certament. No serà un Òscar de la literatura, però cal que tots ho siguin?

La Tris, de 16 anys, es troba immersa en un immens merder: el món que ella coneixia fins ara s’ha ensorrat, els seus pares són morts, està ferida i ha de córrer i no sap on. I comença a descobrir que cada decisió que pren és determinant per les situacions que haurà d’afrontar. Això sense tenir en compte que precisament ella és una de les persones més complexes que existeix, probablement. En un món ordenat per faccions, on tothom sap on pertany, ella pot formar part de fins a tres faccions ben dispars. I està enamorada. I el pare del seu xicot amaga un terrible secret que ella vol saber, fins i tot si això l’ha de destruir. I a partir d’aquí, a córrer, saltar, esquivar bales i intentar salvar la vida i la de la gent que estima.

Vaja, que és una pel·lícula d’acció en paper.

Està bé, ja ho he dit, per passar l’estona. No espereu que els vostres fills siguin més cultes després de llegir Insurgent, però potser s’hauran divertit i voldran agafar, més tard, alguna cosa més elaborada.

Totes les opinions de Insurgent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir