Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Jonàs:

Àlex és llatinista i viatja a Nova York per participar en un congrés. Hi coneix Jonàs, un fotògraf hàbil i creatiu, i hi descobreix la seva sexualitat oculta. Àlex és culte, neuròtic, pedant i enormement sensible; Jonàs és una bellesa, que commou tots els qui el coneixen. L’amor sorgeix entre tots dos i decideixen viure en parella. Aviat, però, la tragèdia marca la seva relació.

La mort de la mare el fa tornar a Barcelona, on s’ha d’enfrontar a una família hostil i a una societat que no l’acaba d’entendre. 

Amb una escriptura sòbria i continguda, plena de diàlegs i introspeccions, Isabel-Clara Simó ha escrit una novel·la alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Jonàs

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona 2020), doctora en Filologia romànica, ha exercit l’ensenyament i el periodisme. Escriptora extremament versàtil, va entrar en el món de la literatura amb el recull de contes És quan miro que hi veig clar (Premi Víctor Català 1978). Les seves nombroses obres l’han feta mereixedora dels premis literaris més importants: el Premi de la Crítica del País Valencià 1986 per Ídols; el Premi Crítica Serra d’Or ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Jonas.pdf
Descarregar 806,34 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-56-4 | Codi: 10174733 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Jonàs

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir