Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La Casa Alemanya

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Judith Raigal Aran
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de La Casa Alemanya:

L’Eva Bruhns viu amb els seus pares, propietaris de la Casa Alemanya, una fonda molt tradicional. L’Eva treballa com a traductora i intèrpret en una agència i la seva única il·lusió és que el Jürgen, el seu promès, s’animi per fi a demanar la seva mà al seu pare i poder-se casar amb ell. Però en aquests dies a Frankfurt estan a punt de celebrar el primer judici d’Auschwitz i quan l’intèrpret de polonès és detingut a la frontera, truquen a l’Eva perquè ocupi el seu lloc. La reacció dels seus pares és taxativa: una noia jove no s’hauria d’involucrar en un assumpte d’aquestes característiques, i el passat s’hauria de deixar enrere d’una vegada. Ben aviat l’Eva descobreix l’horror del que va passar en els camps de concentració durant la guerra (fets dels quals ningú parla a Alemanya) i comença a fer-se tot tipus de preguntes... Un drama familiar. Un judici que va dividir la societat alemanya. Una jove que ha d’afrontar les responsabilitats de la seva pròpia família.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de La Casa Alemanya

Nascuda a Hannover, l’Annette Hess va començar la seva carrera estudiant pintura i disseny d’interiors. Ha treballat com a periodista, assistent de direcció i guionista. Des del 1998 escriu fonamentalment per al cinema i la televisió, i és la creadora de les exitoses sèries Weissensee i Ku’damm 56/59. Ha rebut el Premi Grimme i el Premi de la Televisió Alemanya.
El salt del cinema a la literatura amb La Casa Alemanya l’ha situat al costat dels...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/07/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17423-70-4 | Codi: 10261595 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Judith Raigal Aran | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La Casa Alemanya

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir