Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La construcció de Xina

El període formatiu de la civilització xinesa

Sinopsi de La construcció de Xina:

La construcció de Xina és una introducció magnífica a la civilització xinesa, un llibre fundacional per als estudis de sinologia a casa nostra.

Totes les civilitzacions s’han enfrontat amb problemes similars, però el nombre de variables amb què han construït les solucions ha fet divergir les seves trajectòries. A poc a poc, des d’uns inicis prehistòrics en què ja s’insinuaven tendències pròpies, els xinesos van anar modelant el seu territori –esculpint terrasses, canalitzant rius i drenant maresmes-, van trenar un teixit social –basat en una zarza de lleialtats familiars i d’obligacions ètiques que acabarien convergint en la figura imperial-, i van articular un món de creences i de sensibilitats en el qual la importància religiosa conferida als avantpassats tendia a desdibuixar la línia entre els vius i els morts. Dolors Folch ressegueix d’una manera amena i documentada la construcció de Xina, des dels seus inicis fins al gran imperi Han, contemporani del romà, punt culminant d’un llarg procés que va convertir un territori heterogeni i vastíssim en una entitat única i plenament diferenciada respecte totes les altres del món antic.
La construcció de Xina és una introducció magnífica a la civilització xinesa, un llibre fundacional per als estudis de sinologia a casa nostra.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La construcció de Xina

Dolors Folch és professora d'Història de Xina a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i ha treballat extensament en el camp de la sinologia. Especialitzada inicialment en història antiga de Xina -va traduir i editar els textos del gran historiador de l'imperi Han, Sima Qian, sobre la fundació de l'imperi xinès en temps del primer emperador Qin Shihuangdi-, va editar posteriorment reculls de poemes dels grans poetes Tang, en especial Wang We... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-717-6 | Codi: 10031484 | Format: 15 x 1,6 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES

Totes les opinions de La construcció de Xina

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir