Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La decadència del Nero Golden

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Marc Rubió
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de La decadència del Nero Golden:

Primera novel·la de l’era Trump.

El més brillant i lúcid retrat de la societat nord-americana des de l’època Obama fins a l’arribada al poder de Donald Trump.

Una saga familiar al més pur estil d’El Padrí, amb negocis poc clars, lluites internes i la seva projecció com a símptoma d’una societat en crisi.

Una anàlisi aguda i pertinent de l’actualitat als Estats Units: des de la postveritat fins al discurs de l’odi, passant pel terrorisme, l’ús i l’abús de les armes, Silicon Valley, el poder de les xarxes socials i les sèries de TV.

 

«Un mirall autobiogràfic de les grans preocupacions  filosòfiques que han animat l'obra de Rushdie llarg de la seva carrera, des de la col·lisió del que és privat i el que és polític en el món interconnectat d'avui a les fronteres permeables entre la vida i l'art, la realitat i la imaginació.»

Michiko Kakutani, The New York Times 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La decadència del Nero Golden

Salman Rushdie© Beowulf Sheehan

Salman Rushdie (Bombai, Índia, 1948) és l'autor de les novel·les Grimus; Els fills de la mitjanit (premi Booker Prize i Best of the Booker); Shame; Els versos satànics; Haroun i el mar de les històries; The moor’s last sigh; The ground beneath her feet; Fúria; Shalimar the clown; L'encantadora de Florència; Luka i el foc de la vida; Dos anys, vuit mesos i vint-i-vuit nits; La decadència de Nero Golden, Quixot (finalista del premi Booker) i Vic...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_decadencia_de_Nero_Golden.pdf
Descarregar 359,09 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-689-3 | Codi: 10196006 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Marc Rubió | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La decadència del Nero Golden

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir