Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La fada negra

Premi Josep Pla 2017
Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de La fada negra:

Premi Josep Pla 2017

Barcelona, 1843. Una nit d’estiu, un nen apareix degollat en un fumador d’opi. En Llàtzer Llampades, un capità de vaixell expulsat de la marina mercant, a qui un tràgic naufragi ha marcat per sempre, es converteix en policia empès per les circumstàncies. El país viu la minoria d’edat de la reina Isabel II. Governa el seu regent, l’odiat general Espartero. A la ciutat, bruta i claustrofòbica, plena de barricades i fantasmes i asfixiada per les muralles, està a punt d’esclatar la revolució. Per reprimir-la, l’exèrcit es prepara per a un llarg i brutal bombardeig que durarà tres mesos.
Sota les bombes, enmig del setge militar i només consolat per la seva ardent amant, el capità Llampades haurà d’esbrinar qui és el misteriós assassí de les criatures.

La fada negra és una novel·la ambientada en una Barcelona convulsa que ens ofereix un relat ple de passions i intrigues amb una força narrativa insòlita, sorprenent i captivadora.



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La fada negra

©  Xavier Torres-Bacchetta

Barcelona 1963, és antropòleg, escriptor i poeta. Cofundador del duet de poesia Accidents polipoètics i autor de diversos llibres sobre la ciutat de Barcelona com La Sisena Flota a Barcelona (Premi Josep Maria Huertas Claveria) o Barcelona a cau d’orella (2013). Col·labora regularment als diaris El País i Ara i a la revista Viajes National Geographic. La fada negra és la seva primera novel·la.

Facebook.com/XavierTheros

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_fada_negra.pdf
Descarregar 989,53 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Josep Pla Guanyador Edició 2017 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/02/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-266-7 | Codi: 10176815 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n + aparte a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: L'ANCORA

Totes les opinions de La fada negra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir