Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La llegenda de Sant Jordi 3D

Inclou unes ulleres

Diversos Autors

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: La Lluna de Paper
Nombre de pàgines: 40

Sinopsi de La llegenda de Sant Jordi 3D:

Inclou les ulleres per viatjar en tres dimesnions!
Fa molt i molt de temps, el poble de Montblanc era devastat per un monstre ferotge i terrible, que podia caminar, volar i nedar, i tenia un alè tant pudent, que des de molt lluny amb les seves alenades enverinava l'aire i produïa la mort a tots els qui el respiraven.El monstre era l'estrall dels ramats i les persones, i per tota aquella contrada regnava el terror més profund. Preocupats per la situació, els habitants de Montblanc van pensar en donar al drac, cada dia de menjar a una persona, per intentar calmar-lo. El problema, era trobar la persona que vulgues sacrificar-se cada dia per ser devorada pel drac. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-451-7 | Codi: 10031906 | Format: 24 x 27 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: La Lluna de Paper

Blog

Per un Sant Jordi en 3D

Primer van ser Up i Avatar, després la cosa tridimensional va degenerar i va arribar a Torrente, però ara, per fi, el nivell torna a pujar gràcies als llibres! I no gràcies a qualsevol llibre, no! La llegenda de Sant Jordi 3D és una filigrana!

L’he llegit amb voracitat junt amb la meva filla. És evident que, havent arribat a cinquè de primària, ja coneixíem la llegenda prèviament -tot i que no l’havíem vist mai tan ben ambientada a Montblanc-, però en aquesta ocasió no només l’hem llegida: l’hem palpada!

La llegenda de Sant Jordi 3D

En José Luis ens explica l’últim llibre que s’ha llegit la seva filla, la Júlia:

Seguint el consell que ens va fer la Montserrat al Nosaltres, amb la Júlia vam estar llegint La llegenda de Sant Jordi 3D, un llibre que es llegeix en tres dimensions!

De fet, la Júlia, que té 4 anys, s’ho va passar d’allò més bé amb les ulleres que porta el llibre (d’aquelles amb un ull de cada color) i que van fer que fins i tot intentés agafar les figures que apareixen a les pàgines.

Totes les opinions de La llegenda de Sant Jordi 3D

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir